Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Τι συμβαίνει όταν σφυρίζει παιχνίδι του Ολυμπιακού ο Γιουνγκ…

Τι συμβαίνει όταν σφυρίζει παιχνίδι του Ολυμπιακού ο Γιουνγκ…

Ο Ματέι Γιούνγκ σφύριξε το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό στην «Opap Arena» και έχει ένα απίστευτο στατιστικό κατά των ερυθρόλευκων.

Ο Ολυμπιακός ήταν άτυχος στη Νέα Φιλαδέλφεια και ηττήθηκε με 1-0 στις καθυστερήσεις από την ΑΕΚ με γκολ του Ελίασον, σε ένα παιχνίδι που άξιζε να πάρει το τρίποντο και ήταν η ομάδα που κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο.

Οι ερυθρόλευκοι δεν μπόρεσαν να σκοράρουν παρότι βρήκαν αρκετές φάσεις, με την Ένωση να έχει πολυτιμότερο παίκτη τον Γιώργο Αθανασιάδη για τις αποκρούσεις του. Αυτό που έχει ιδιαίτερη σημασία να αναφερθεί ωστόσο, είναι ένα τρομερό στατιστικό κατά των Πειραιωτών με πρωταγωνιστή τον Ματέι Γιουνγκ.

Τι κάνει ο Ολυμπιακός με τον Γιουνγκ

Όταν ο Σλοβένος διαιτητής σφυρίζει αγώνα του Ολυμπιακού, όχι μόνο δεν κερδίζει αλλά δεν σκοράρει κιόλας! Συγκεκριμένα, με τον Γιουνγκ οι «ερυθρόλευκοι» είχαν φέρει 0-0 με την ΑΕΚ στο παρελθόν, έχουν χάσει με 1-0 από τη Λεβάντε, ηττήθηκαν με 3-0 από τη Φράιμπουργκ και φέτος στο Λονδίνο έφυγαν με την ήττα 1-0 από τη Γουέστ Χαμ, ενώ χθες (1-0) ήταν ήταν το πέμπτο ματς που δεν κατάφεραν να πάρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ο Γιουνγκ είναι ένας διαιτητής που δεν έχει φέρει τύχη σε καμία περίπτωση στον Ολυμπιακό, κάτι που αποδεικνύουν και όλα τα αποτελέσματα που έχει μαζί του, αφού μετράει μόλις μία ισοπαλία και αυτή χωρίς τέρματα κόντρα στην Ένωση, με τον Σλοβένο να είναι… γκαντέμης. Κάτι που φάνηκε και χθες, με τον Ολυμπιακό να είναι η καλύτερη ομάδα στον αγωνιστικό χώρο κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά να μην καταφέρνει να σκοράρει και εντέλει να φεύγει και ηττημένος…

Sports in

Ο Κώστας Φορτούνης αποκλειστικά στο in: «Τώρα να δώσουμε όλοι μας, λίγο παραπάνω για το Conference και το πρωτάθλημα»

Ο Ολυμπιακός χτυπά την πόρτα ενός… ιστορικού Μάη και ο αρχηγός του, Κώστας Φορτούνης δείχνει τον δρόμο μέσα από την συνέντευξή του στο in

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024