Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ο Κιν συνεχάρη τον Ολυμπιακό: «Δείξατε ότι είστε καλύτεροι»

Ο Κιν συνεχάρη τον Ολυμπιακό: «Δείξατε ότι είστε καλύτεροι»

Ο προπονητής της Μακάμπι Τελ Αβίβ συνεχάρη τους Ερυθρόλευκους για τη σπουδαία νίκη – πρόκριση στους «8» του Europa Conference League.

Ο Ολυμπιακός με μια ανεπανάληπτη εμφάνιση ισοπέδωσε την Μακάμπι Τελ Αβίβ στη Σερβία με 6-1 και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Europa Conference League.

Εκεί όπου οι Ερυθρόλευκοι θα αντιμετωπίσουν σε διπλούς αγώνες την Φενερμπαχτσέ (11 και 18 Απριλίου), με στόχο την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης, όπου ο νικητής του ζευγαριού του Ολυμπιακού θα κοντραριστεί με τον αντίστοιχο του Άστον Βίλα/Λιλ. Μια επική πρόκριση, με την ομάδα του μεγάλου λιμανιού να επιστρέφει από το 1-4 του πρώτου παιχνιδιού και να ισοπεδώνει την Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Μια από τις καλύτερες εμφανίσεις του Ολυμπιακού, με τους Πειραιώτες να πετυχαίνουν μια από τις μεγαλύτερες ανατροπές στην ιστορία του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Ένα σπουδαίο παιχνίδι, με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να καταστρώνει το τέλειο σχέδιο και τους ποδοσφαιριστές του να κυριαρχούν κατά κράτος στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Μπάτσκα Τόπολα: Από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό της παράστασης. Μια μυθική πρόκριση για τους Πειραιώτες, που έκανε ακόμα και τον προπονητή της Μακάμπι Τελ Αβίβ, Ρόμπι Κιν, να υποκλιθεί στο μεγαλείο του Ολυμπιακού και στην εξαιρετική εμφάνιση που πραγματοποίησε η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού

Ο τεχνικός της Μακάμπι Τελ Αβίβ μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, παρά την απογοήτευσή του και την πίκρα του για την βαριά ήττα και τον αποκλεισμό, πήγε στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού και συνεχάρη τους Ερυθρόλευκους.«Συγχαρητήρια, σας άξιζε η πρόκριση. Δείξατε ότι είστε καλύτεροι. Σας αξίζουν πολλά συγχαρητήρια», είπε μεταξύ άλλων ο προπονητής της Μακάμπι στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού και τους ευχήθηκε τα καλύτερα στη συνέχεια της διοργάνωσης.

Οι παίκτες της ομάδας του μεγάλου λιμανιού άκουσαν προσεκτικά τα λόγια του προπονητή της Μακάμπι Τελ Αβίβ, που είδε την ομάδα του να χάνει κατά κράτος από τον ανώτερο και παθιασμένο Ολυμπιακό και να αποκλείεται, παρά τη νίκη στο πρώτο παιχνίδι. Ο Κιν αναγνώρισε την κυριαρχία του Ολυμπιακού και συνεχάρη τους Ερυθρόλευκους, με τα λόγια του Ιρλανδού προπονητή των Ισραηλινών να αποτυπώνουν με τον πλέον περίτρανο τρόπο την ανωτερότητα των Πειραιωτών και να δείχνουν πόσο σπουδαία εμφάνιση πραγματοποίησαν στη ρεβάνς των δύο ομάδων για τους «16» του Conference League.

Sports in

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ αποκλειστικά στο in: «Μπορούμε να περάσουμε την Άστον Βίλα»

Στην συνέντευξή του στο in o «Μέντι» - όπως θέλει να τον αποκαλούν- δηλώνει ότι η ομάδα κατεβαίνει για να κερδίσει όλους τους αγώνες, ακόμη και την Άστον Βίλα. Μιλά για τα πέναλτι που δεν βλέπει, τον Τζολάκη, για τα παιδικά του χρόνια, το αγαπημένο του σύστημα και το VAR.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024