Η Super League ανακοίνωσε κι επίσημα την αναβολή του ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής των πλέι οφ ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό.
Μετά την πρόκρισή τους στους «8» του Conference League, οι δύο ΠΑΕ ζήτησαν αναβολή και το αίτημά τους έγινε αποδεκτό όπως ήταν λογικό.
Υπενθυμίζουμε ότι το παιχνίδι των δύο ομάδων ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί στις 14 Απριλίου στην Τούμπα με ώρα έναρξης 19:30.
Η ανακοίνωση της Super League:
«Οι ΠΑΕ Ολυμπιακός και ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξάσκησαν το δικαίωμα που απορρέει από το άρθρο 22, παράγραφος 4 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (ΚΑΠ) και υπέβαλλαν έγγραφο αίτημα αναβολής του αγώνα τους, λόγω συμμετοχής στην προημιτελική φάση του UEFA Europa Conference League.
Κατόπιν τούτου, ο αγώνας για την 5η αγωνιστική ημέρα των Stoiximan Super League Playoffs (Κυριακή 14 Απριλίου 2024 και ώρα 19:30) αναβάλλεται».
Αναλυτικά τα ζευγάρια των προημιτελικών του Europa Conference League:
Άστον Βίλα ή Λιλ – Ολυμπιακός ή Φενέρμπαχτσε Βικτόρια Πλζεν ή Φιορεντίνα – Κλαμπ Μπριζ ή ΠΑΟΚ
Τελικός:
Νικητής ημιτελικού 1 – Νικητής ημιτελικού 2
Αξίζει να σημειώσουμε ότι τα προημιτελικά του Europa Conference League θα γίνουν στις 11/18 Απριλίου, τα ημιτελικά στις 2/9 Μαΐου και ο μεγάλος τελικός θα πραγματοποιηθεί στη Νέα Φιλαδέλφεια και το γήπεδο της ΑΕΚ, την «Opap Arena», την Τετάρτη 29 Μαΐου.
Το Art Project Space παρουσιάζει την Πέμπτη 7 Μαΐου τη συλλεκτική έκδοση Πειρατές, με πρωτότυπα χαρακτικά του Νίκου Κυριακόπουλου. Εκεί όπου η τέχνη είναι τρόπος ζωής
Οπαδοί της Βαλένθια υποδέχθηκαν την αποστολή της ομάδας στο ξενοδοχείο όπου καταλύει – Εξαιρετικά αμφίβολη η συμμετοχή του Πουέρτο που εμφανίστηκε με δεμένο πόδι.
Ο Εργκίν Αταμάν και ο Πέδρο Μαρτίνεθ αποβλήθηκαν στο Game 3 του Παναθηναϊκού με τη Βαλένθια σε μια κόντρα που έχει ξεκινήσει πριν τη σειρά – Γιατί «βράζουν» οι δύο προπονητές.