Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Καρεμπέ: «Θυμόμαστε τις νίκες με τη Φενέρ – Ελπίζω να βρεθούμε στον τελικό με τον ΠΑΟΚ»

Καρεμπέ: «Θυμόμαστε τις νίκες με τη Φενέρ – Ελπίζω να βρεθούμε στον τελικό με τον ΠΑΟΚ»

Το σχόλιο του Κριστιάν Καρεμπέ για την κλήρωση του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε

Ο Ολυμπιακός κληρώθηκε με τη Φενέρμπαχτσε στα προημιτελικά του Europa Conference League και ο Κριστιάν Καρεμπέ σχολίασε πως θυμάται τις δύο νίκες των «ερυθρόλευκων» επί των Τούρκων τη σεζόν 2021-22 για τους ομίλους του Europa League, ενώ τόνισε πως ελπίζει να βρεθεί η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ με τον ΠΑΟΚ στον τελικό.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κριστιάν Καρεμπέ:

«Είναι αναπόφευκτο να θυμόμαστε το προηγούμενο ματς εναντίον τους. Σημερα είναι μια διαφορετική κλήρωση  και πρεπει να περιμένουμε,. Εχουμε παίξει και κόντρα στην Πλζεν, εχουν αλλάξει τα ρόστερ τους και ο προπονητής, ειναι καινούργια ομαδα για εμάς.

Είναι πραγματικα λογικα αυτο μας συμβαίνει, εχουμε ξανα αυτοπεποίθηση και ελπίδες και είναι η ώρα να θέσουμε καινούργιους στόχους και να τους πετύχουμε στο τέλος.

Πρέπει να πάμε βήμα-βήμα, παιχνίδι με το παιχνίδι. Ήταν ένας από τους στόχους του Μαρινάκη η ευρωπαϊκή καταξίωση. Στόχος μας να προχωρήσουμε όσο πιο μακριά μπορούμε.

Ελπίζω να κάνουμε τον τελικό έναν κλασσικό ελληνικό τελικό. Όπως είπα πρέπει να πάμε βήμα-βήμα. Έχουμε ευθύνη. Ελπίζω να βρεθούμε, ειναι σπουδαίο για την Ελλάδα και μεγάλη στιγμή για το ελληνικό ποδόσφαιρο, ωστόσο δεν πρέπει να βιαζόμαστε.

Έχουμε  νέο προπονητή και έχουμε δει την επιθετική φιλοσοφία. Παίζουμε ανοιχτά και επιθετικά με το ρίσκο να δεχόμαστε γκολ στην αντεπίθεση, αυτο μας συμβαίνει. Εχουμε δει αυτό το πρόβλημα. δουλεύουμε για να το διορθώσουμε Έχουμε σκοράρει πολλά γκολ με αυτόν τον τρόπο και πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά.

Πρέπει να είμαστε πάντα σε καλή κατάσταση, όλα εξαρτώνται από τη στιγμή. Σημασία έχει σε ποια στιγμή, αυτή τη στιγμή είμαστε καλά. Σίγουρα είναι δύσκολο όταν έχεις ματς κάθε τρεις μέρες.

Είδαμε πως χάσαμε από τη Μακάμπι εντός έδρας και πήραμε τη νίκη έξω. Εξαρτάται από τη θέληση που βγάζουν οι παίκτες. Σίγουρα είναι ένα πλεονέκτημα να παίζεις στην έδρα σου αλλα αυτό δεν βοήθησε την τελευταια φορά. Οι παίκτες πρέπει να ακολουθήσουν το πλάνο. Το παιχνίδι εντός έδρας είναι σημαντικό αλλά δεν είναι το μόνο που χρειαζόμαστε».

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024