Ο Φατίχ Τερίμ παρατάσσει με πολλές αλλαγές (6 για την ακρίβεια) τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο κόντρα στον Άρη (21:00), για την 25η αγωνιστική της Stoiximan Super League.
Ροτέισον από τον Τούρκο προπονητή – Έξι αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι με την Κηφισιά.
Ο Τούρκος τεχνικός επαναφέρει κάτω από τα γκολπόστ τον Ντραγκόφσκι και επανέρχεται στο δίδυμο Ούγκο-Ακαϊντίν στο κέντρο της άμυνας, με τους Μλαντένοβιτς και Κώτσιρα αριστερά και δεξιά αντίστοιχα.
Η τριάδα του κέντρου αποτελείται από τους Ζέκα, Τσέριν και Μπακασέτα. Στα πλάγια της επίθεσης, ο Παλάσιος παρέμεινε στα δεξιά ενώ θέση αριστερά πήρε ο Μπερνάρντ που επέστρεψε στο αρχικό σχήμα, αφότου εξέτισε την ποινή του κόντρα στην Κηφισιά. Στην κορυφή της επίθεσης θα βρεθεί ο Φώτης Ιωαννίδης.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η Ρόμα αναδείχθηκε ισόπαλη με την Αταλάντα, παρέμεινε 6η και ισοβαθμεί με την 5η Κόμο, όμως δεν εκμεταλεύτηκε την ήττα της. Οι γηπεδούχοι κράτησαν τους φιλοξενούμενους στο -4.
Μπράντον και Ντάμιεν Τζέφερσον πέτυχαν 22 και 19 πόντους αντίστοιχα κι έτσι η Καρδίτσα νίκησε τον Προμηθέα με 95-79 και «κλειδώνοντας» την παραμονή της.