Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν ασταμάτητος στη Φιλαδέλφεια οδηγώντας τους Μπακς σε άνετη νίκη με 119-98 επί των Σίξερς. Ο «Greek Freak» έφτασε μία… ανάσα από το triple double, καθώς σημείωσε 30 πόντους, μάζεψε 12 ριμπάουντ και μοίρασε μία ασίστ. Στην επιστροφή του στη Φιλαδέλφεια ο τεχνικός των Μπακς, Ντοκ Ρίβερς, αποδοκιμάστηκε από μερίδα φιλάθλων, κατά την παρουσίασή του.
Οι Μπακς προηγήθηκαν με διαφορά 21 πόντων στο ημίχρονο (69-48), με τους Λίλαρντ (24π., 7ασ.), Μπίσλεϊ (20π.) και Πόρτις (17π.) να έχουν σημαντικό ρόλο στο σκοράρισμα των φιλοξενούμενων. Οι Σίξερς προσπάθησαν να επιστρέψουν μείωσαν στο -11 με τον Μάξεϊ να φτάνει τους 20 πόντους, αλλά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε ό,τι ήθελε στο παρκέ και οι Μπακς ξέφυγαν ξανά με +20.
Για τους Σίξερς ξεχώρισαν οι Μάξεϊ (24π., 7ασ.), Μέλτον (16π.), Ριντ (13π., 8ρ.) και Ούμπρε (12π., 9ρ.). Η ομάδα του Νικ Νερς δεν είχε τον Τζοέλ Εμπίντ, ενώ παραμένει τραυματίας και εκτός για το Μιλγουόκι ο Κρις Μίντλετον.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Ντίνος Μαυροπάνος πρόκειται να αποχωρήσει από την Γουέστ Χαμ στο τέλος της σεζόν και σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα ήδη φιγουράρει στη λίστα ομάδων της Αγγλίας και της Γερμανίας.
LIVE: Παναθηναϊκός – Αναντολού Εφές. Παρακολουθήστε live στις 21:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Αναντολού Εφές για την 38η αγωνιστική της Euroleague. Τηλεοπτικά από το Novasports Prime.
Η ΕΟΚ ενημέρωσε πως αναβάλλονται οι τελικοί της Α1 Γυναικών μέχρι να παρθεί απόφαση από τον αθλητικό δικαστή για τον πρώτο αγώνα Αθηναϊκός – Παναθηναϊκός ο οποίος διακόπηκε στο ημίχρονο.