Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
O Ράμος γλίτωσε στο 97′ την Παρί από το κάζο (1-1)

O Ράμος γλίτωσε στο 97′ την Παρί από το κάζο (1-1)

Η Ρεν βρέθηκε αγκαλιά με το «διπλό» στην έδρα της Παρκ ντε Πρενς, ωστόσο οι Παριζιάνοι με «λυτρωτή» τον Γκονσάλο Ράμος απέσπασαν την ισοπαλία (1-1) στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων

Γλύτωσε τα χειρότερα αλλά επέστρεψε στις γκέλες η Παρί Σεν Ζερμέν. Μετά από τρία σερί τρίποντα, οι Παριζιάνοι έμειναν στην εντός έδρας ισοπαλία 1-1 με τη Ρεν στην 23η αγωνιστική της Ligue 1, σώζοντας μάλιστα τον βαθμό στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων.

Παρ’ όλα αυτά, η γκέλα δεν ήταν «ηχηρή» στην πορεία των Παριζιάνων προς τον τίτλο, μιας και η ομάδα του Λουίς Ενρίκε παρέμεινε στο +11 από τη 2η Μπρεστ.

Η πρωταθλητές Γαλλίας είχαν την κατοχή αλλά δεν μπόρεσαν να τη μετουσιώσουν δημιουργικά και προβλημάτισαν με την εικόνα τους. Η ομάδα από την Βρετάνη δικαιώθηκε για το πλάνο της να χτυπήσει στην κόντρα και στο 33′ ευτύχησε να ανοίξει το σκορ με φανταστικό τελείωμα του Αμινέ Γκουιρί.

Το «πρόσωπο» της Παρί δεν άλλαξε ιδιαίτερα και στο 65′ ο Ενρίκε τράβηξε τα βλέμματα κάνοντας αλλαγή τον Κιλιάν Εμπαπέ, για να περάσει στη θέση του τον Γκονσάλο Ράμος.

Ο Πορτογάλος πάντως τον έβγαλε ασπροπρόσωπο, αφού στο 97′ κέρδισε το πέναλτι και ευστόχησε από την άσπρη βούλα γλιτώνοντας – τουλάχιστον – την ομάδα του από την εντός έδρας γκέλα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024