Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νίκη για τον Άρη (2-0)

Νίκη για τον Άρη (2-0)

Ο Άρης πραγματοποιώντας μεστή εμφάνιση επικράτησε του Βόλου με 2-0 – Σκόρερ οι Μορόν (45+1′), Ανσαριφάρντ (88′), με τον Ιρανό να πετυχαίνει το πρώτο γκολ με τους Θεσσαλονικείς

Έχοντας στον έλεγχό του, σχεδόν εν το συνόλω του το ματς, ο Άρης πήρε τη νίκη με σκορ 2-0 επί του Βόλου στο «Κλεάνθης Βικελίδης», για την 24η αγωνιστική της Stoiximan Superleague.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Άρης ήταν ανώτερος, με την ομάδα του Άκη Μάντζιου να πιέζει ψηλά, να κερδίζει συχνά μπάλες, ενώ «κλειδί» της ανάπτυξης και της δημιουργίας των επιθέσεων για τους γηπεδούχους ήταν ο Μανού Γκαρθία, ο οποίος πραγματοποίησε μία εξαιρετική εμφάνιση. Ο Βόλος από την άλλη πλευρά δυσκολευόταν να κάνει παιχνίδι, με συνέπεια να μην ανησυχεί ιδιαίτερα τους αμυντικούς του Άρη.

Η κορυφαία στιγμή για το σύνολο του Μάντζιου έλαβε χώρα στο 44′. Ο Γκαρθία μπήκε στην περιοχή, ο Κοβάτς απομάκρυνε την μπάλα, η οποία έφτασε στον Μορόν, αλλά σε κενή εστία την έστειλε στο δοκάρι! Φοβερή χαμένη διπλή ευκαιρία!

Αλλά το γκολ ήρθε αμέσως μετά. Στο 45+1′ ο Μάνου Γκαρθία έκανε την κάθετη πάσα στον Μορόν, με τον πολυπειρο φορ να νικάει τον Κοβάτς και να κάνει το 1-0 για τον Άρη.

Ο Άρης μπήκε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και είχε την πρώτη του ευκαιρία στο 57′. Ο Γκαρθία δοκίμασε το σουτ, ο Κοβάτς προέβη σε μία φοβερή επέμβαση και έτσι κράτησε το 1-0. Την πρώτη του τελική ο Βόλος την πραγματοποίησε στο 60′, με τον Κουέστα να μπλοκάρει εύκολα το μακρινό σουτ του Ασενούν.

Στη συνέχεια ο Άρης ήταν πολύ καλύτερος και έψαξε με μανία το δεύτερο γκολ για να «κλειδώσει» τη νίκη. Στο 70′ ο Σουλεϊμάνοφ έκανε το σουτ, με τον Κοβάτς να απομακρύνει την μπάλα, η οποία έφτασε στον Νταρίντα, με τον Τσέχο να την στέλνει άουτ.

Τέσσερα λεπτά αργότερα (74′) ο Σαμόρα είχε δοκάρι για τον Άρη και στην αμέσως επόμενη φάση ο Λούνα απομάκρυνε στη γραμμή την προσπάθεια του Ανσαριφάρντ.

Τελικά, ο Άρης κατάφερε να φτάσει στην επίτευξη του δεύτερου γκολ και να… ηρεμήσει. Στο 88′, ο Καρίμ Ανσαριφάρντ βγήκε πρώτος στην μπάλα, πρόλαβε τον Κοβάτς και με ένα τσίμπημα της μπάλας να διαμόρφωσε το τελικό 2-0 για τον Άρη. Ο Ιρανός επιθετικός, με αυτό το τέρμα, έκανε σεφτέ με τους Θεσσαλονικείς.

ΑΡΗΣ (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Οντουμπάτζο, Ροζ, Μπράμπετς, Φεράρι, Βέλεθ (81’ Ζουλ), Νταρίντα, Μανού Γκαρθία (69’ Τζούρασεκ), Σουλεϊμάνοφ, Σαβέριο (69’ Ζαμόρα), Μορόν (69’ Μορόν).

ΒΟΛΟΣ (Χρήστος Κόντης): Κόβακς, Άλχο, Καλογερόπουλος, Σιέλης, Λούνα, ΝτεΚαμπς (62’ Τσοκάνης), Γκλάβτσιτς (36’ Μπαριέντος), Τρουϊγιέ (62’ Μπερτόγλιο), Κόμπα, Ασενούν (76’ Ολιβέιρα), Γκαρσία (75’ Μωραΐτης).

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024