Ομόφυλα ζευγάρια: Θα καταψηφίσει το νομοσχέδιο ο βουλευτής της ΝΔ Μίλτος Χρυσομάλλης
Είναι ο δεύτερος βουλευτής της ΝΔ, μετά τον Θάνο Πλεύρη, που ανέβηκε στο βήμα της Ολομέλειας της Βουλής και είπε ότι δεν θα το υπερψηφίσει
Ο βουλευτής της ΝΔ Μίλτος Χρυσομάλλης είπε ότι θα καταψηφίσει το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια. Η σημερινή συζήτηση στη Βουλή αναμένεται να διαρκέσει έως τις 02:00.
Ο κ. Η Χρυσομάλλης, έγινε ο δεύτερος βουλευτής μετά τον Θάνο Πλεύρη που ανέβηκε στο βήμα της Ολομέλειας και είπε ότι δεν θα υπερψηφίζει το νομοσχέδιο. Η μόνη διαφορά είναι ότι ο Θάνος Πλεύρης θα απόσχει από την ψηφοφορία ενώ ο Μίλτος Χρυσομάλλης θα ψηφίσει «κατά». Την αποχή ή την καταψήφιση αναμένεται να ακολουθήσουν αρκετοί ακόμη.
Ο Μίλτος Χρυσομάλλης θα καταψηφίσει το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια
Από το βήμα της Ολομέλειας, λοιπόν, ο κ. Χρυσομάλλης είπε: «Η μεγάλη παράταξη της Νέας Δημοκρατίας, παρέμεινε σταθερή στα 50 χρόνια της ιστορίας της διότι κατόρθωσε να ενσωματώσει διαφορετικές απόψεις με επιτυχία γιατί όλοι εμείς προερχόμαστε από διάφορες πολιτικές προσεγγίσεις – φιλελεύθεροι, συντηρητικοί, κεντρώοι, δεξιοί και συνυπάρχουμε για τα πολλά στα οποία συμφωνούμε, αλλά και γι’ αυτά στα οποία διαφωνούμε και πρώτος τα αναγνωρίζει όλα ο ίδιος ο πρόεδρός μας και πρωθυπουργός. Η ΝΔ είναι ένα μεγάλο λαϊκό κόμμα που εκφράζει τις ανησυχίες και τις προσδοκίες όλων των Ελλήνων.
Αυτές τις ανησυχίες φωνάζω κι εγώ σήμερα με την αρνητική ψήφο μου για το συγκεκριμένο νομοσχέδιο. Τοποθετούμαι όμως κατά συνείδηση και όχι απέχοντας. Δεν δύναμαι να φανταστώ μια κοινωνία, που ο πατέρας και η μητέρα θα αντικατασταθούν από τον γονέα 1 και τον γονέα 2 και τα παιδιά θα στερούνται τα οφέλη που ο πατέρας και η μητέρα από κοινού προσφέρουν. Κι αυτό για μένα είναι αξιακό. Γιατί έχουμε την ευθύνη να διατηρήσουμε ότι κληρονομήσαμε, να προστατεύσουμε την κοινωνία και πάνω από όλα τα παιδιά μας».
- ΚΚΕ για επέτειο από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο: Μας θυμίζει τι σημαίνουν για τους λαούς οι σχεδιασμοί των ιμπεριαλιστών
- Μυθικό «κράξιμο» στην Αργεντινή για την έλλειψη σεβασμού στην παγκόσμια πρωταθλήτρια Ισπανία (vid)
- Νέα εποχή για την παραλία της Φρεαττύδας
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Σφοδρή πολιτική αντιπαράθεση για το σκάνδαλο – «Θράσος της κυβέρνησης»
- Μητσοτάκης για 52η επέτειο της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο: «Δεν ξεχνούμε, επαγρυπνούμε»
- Αποκαθίσταται ο φωτισμός στον δρόμο προς τον Προφήτη Ηλία Παλαιοχώρας
- Ρένα Δούρου: Ανάγκη για επανεκκίνηση των συνομιλιών για δίκαιη και βιώσιμη λύση του Κυπριακού
- Αλεξάνδρου κι Ελληνίδου στη Μύκονο – Θα παντρευτούν στο νησί των ανέμων;
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 20.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/bryan-goff-MCoMZazPC9E-unsplash-315x220.jpg)

















































![Ισπανία: Έκαναν διακοπές σε ξενοδοχείο και έφυγαν χωρίς να πληρώσουν – Η σύλληψη της μητέρας [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/Capture-308-315x220.jpg)

















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442