Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Pink: Σταμάτησε τη συναυλία γιατί «έσπασαν τα νερά» σε φαν της

Pink: Σταμάτησε τη συναυλία γιατί «έσπασαν τα νερά» σε φαν της

Οι περισσότερες από τις συναυλίες της Pink γίνονται viral για τα απρόοπτα που συμβαίνουν.

Απρόοπτo περιστατικό συνέβη στην συναυλία της Pink όπου αναγκάστηκε να να διακόψει το σόου. Η τραγουδίστρια ενημερώθηκε ότι ετοιμόγεννη φαν της υπέστη πρόωρη ρήξη θυλάκου, κοινώς της «έσπασαν τα νερά».

Όλα έγιναν στη συναυλία στο Σίδνεϊ, όσο η Pink τραγουδούσε το «Our Song». Βίντεο που κυκλοφόρησε στο TikTok δείχνει την ποπ σταρ να διακόπτει το κομμάτι και να ρωτά: «Είναι η Αλέσια ή η Άλεξ που γεννάει αυτή τη στιγμή; Αισθάνομαι ότι δεν πρέπει να κοιτάμε, να σεβαστούμε την ιδιωτικότητά της. Δεν γέννησε έτσι απλά ένα μωρό τώρα, σωστά; Είναι το μωρό εδώ; Όχι; Εντάξει».

«Ουάου, το «Our Song», αυτό ήταν που το έκανε. Δεν θα το πίστευα! Θα σκεφτόμουν ότι θα ήταν «Get The Party Started» ή «Never Not Gonna Dance Again»» συμπλήρωσε χιουμοριστικά.

Ο Pink συνεχάρη τη μαμά, λέγοντας πως «αυτό είναι συναρπαστικό. Δεν ξέρω καν τι να πω. Αλλά πρέπει να τραγουδήσουμε τώρα. Καλή τύχη! Θα είναι υπέροχο! Θα τα πάτε υπέροχα». Αμέσως μετά, ανέωασε την 12 χρονη κόρη της Willow στη σκηνή για να ερμηνεύσει το single τους, «Cover Me in Sunshine».

Δείτε το βίντεο:

@smallzy Woman goes into labour during Pink comcert #pink #summercarnival ♬ original sound – SMALLZY

Τα απρόοπτα στις συναυλίες στης Pink

Οι περισσότερες από τις συναυλίες της Pink γίνονται viral για τα απρόοπτα που συμβαίνουν ανάμεσα στην ίδια και το κοινό. Πριν μήνες, μια θαυμάστριά της, πέταξε τις στάχτες της μητέρας της στη σκηνή την ώρα που η ποπ σταρ τραγουδούσε. Κατά τη διάρκεια του σόου της στο Hyde Park του Λονδίνου τον Ιούνιο, η 43χρονη ποπ σταρ ξαφνιάστηκε όταν μέλος του κοινού, της έδωσε ένα σακουλάκι με τέφρα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που μια μέλλουσα μητέρα ετοιμάζεται να γεννήσει κατά τη διάρκεια συναυλίας της Pink. Στην ίδια περιοδεία τον Αύγουστο στη Βοστώνη με τίτλο «So What», η Angela Mercer αναγκάστηκε να περπατήσει ορισμένα χιλιόμετρα μακριά από τον χώρο της συναυλίας, ώστε να φτάσει στο νοσοκομείο, αποφεύγοντας να κολλήσει στην κίνηση.

«Αυτή και η οικογένειά της αποφάσισαν ότι ο γρηγορότερος τρόπος να φτάσουν στο Brigham and Women’s ήταν να περπατήσουν – και έτσι, στολισμένοι με τα ρούχα της συναυλίας τους, έκαναν το ταξίδι προς το νοσοκομείο μας, όπου η Angela αργότερα γέννησε τον γιο της» είχε ανακοινώσει το νοσοκομείο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη P!NK (@pink)

Sports in

Ολυμπιακός – Λαμία 4-1: «Μάγος» ο Ποντένσε…

Ο Ολυμπιακός με πρωταγωνιστή τον Ντάνιελ Ποντένσε, που είχε γκολ και ασίστ, επικράτησε με 4-1 της Λαμίας και πλέον στρέφει το βλέμμα του στο κρίσιμο παιχνίδι με την Άστον Βίλα – Τσικίνιο, Ναβάρο και Αλεξανδρόπουλος τα άλλα τρία γκολ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024