Τρίτη 07 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Pink: «Μάθημα» για τα παιδιά της η επίθεση από διαδικτυακό τρολ

Pink: «Μάθημα» για τα παιδιά της η επίθεση από διαδικτυακό τρολ

Η Pink είχε γενέθλια και έκλεισε τα 44 της χρόνια

Η αγενής και άκομψη ανάρτηση, η διαδικτυακή επίθεση στην ουσία, που δέχθηκε στο «X» (πρώην «Twitter») η διάσημη τραγουδίστρια Pink, έδωσε την ευκαιρία στην ίδια να κάνει ένα «μάθημα» χρήσης του διαδικτύου, διαχείρισης της διασημότητας, αλλά και αντιμετώπισης της διαδικτυακής βίας στα παιδιά της.

Κυρίως στη μεγαλύτερη κόρη της η οποία είναι 12 ετών και πλέον βρίσκεται σε ηλικία που μπορεί να ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή τουλάχιστον είναι σε θέση να αντιληφθεί τι συμβαίνει σε αυτά και πώς ενδείκνυται, κάποιος να αντιδρά και να φέρεται.

Γενέθλια «επίθεση» από τρολ

H Pink η οποία είχε τα γενέθλιά της στις 8 Σεπτεμβρίου 2023, οπότε και έκλεισε τα 44 της χρόνια. Στον επίσημο λογαριασμό της στο «X» (πρώην «Twitter»), της «ευχήθηκε» διαδικτυακό τρολ, προσθέτοντας τη φωτογραφία του κωμικού Eddie Izzard, παραπέμποντας αγενώς στην ίδια.

«Η αυτοεκτίμησή μου δεν εξαρτάται από τις γνώμες των άλλων. Ούτε βεβαίως εδράζεται στο πόσα εισιτήρια πουλάω.»

Από παλιότερη εμφάνιση της Pink

Άξιος λόγου ωστόσο είναι ο τρόπος που ανταποκρίθηκε σε αυτό η ίδια η τραγουδίστρια. Απάντησε δημοσίως σε αυτή την ανάρτηση, λέγοντας «Σ ευχαριστώ πάρα πολύ. Μόλις έδειξα στη 12χρονη κόρη μου την ανάρτησή του.

Της εξήγησα ότι δεν σε έχω συναντήσει ποτέ από κοντά, ότι δεν σε ξέρω και πραγματικά δεν έχω ιδέα γιατί φέρεσαι με τόσο μίσος. Ήταν ένα καλό μάθημα για την άγνοιά μου. Σε ευχαριστώ. Συνεχίζω να μην σε γνωρίζω. Συγχαρητήρια. Είσαι ο κανένας.»

Η Pink με τον σύζυγό της, Carey Hart, έχει αποκτήσει μια κόρη, τη Willow που είναι τώρα 12 ετών και έναν γιο, τον Jameson, έξι ετών σήμερα.

Η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια εξήγησε σχετικά, καθώς επανήλθε με νέα της ανάρτηση στην ίδια διαδικτυακή πλατφόρμα: «Αναρτώ όλα αυτά τα πράγματα για να δείξω στα παιδιά που ξέρω –και στα δικά μου παιδιά επίσης- ότι σε όλους περιστασιακά μπορεί να συμβεί να μας συμπεριφερθούν τόσο άσχημα.

Τους δείχνω, επειδή με ξέρουν, για να γνωρίζουν ότι η αυτοεκτίμησή μου δεν εξαρτάται από τις γνώμες των άλλων. Ούτε βεβαίως εδράζεται στο πόσα εισιτήρια πουλάω. Καλά, άσχημα, ό,τι κι αν είναι. Με αγαπώ. Τώρα μπορώ να πάω να κοιμηθώ πραγματικά όμορφα. Καληνύχτα.»

(Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: https://www.facebook.com/pink/photos)

Sports in

Κρίσταλ Πάλας – Μάντσεστερ Γιουάιτεντ 4-0: Συντριβή για την ομάδα του Τεν Χαγκ

Η Κρίσταλ Πάλας διέλυσε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 4-0.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 07 Μαϊου 2024