Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Pink: Με λοίμωξη του αναπνευστικού, ακυρώνει κι άλλες συναυλίες

Pink: Με λοίμωξη του αναπνευστικού, ακυρώνει κι άλλες συναυλίες

Η περιοδεία της Pink, με τίτλο «Carnival Tour», είναι σε εξέλιξη από τις 7 Ιουνίου του 2023 και σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό, ολοκληρώνεται τον Μάρτιο του 2024

Η γεμάτη πάντα ενέργεια και ζωτικότητα πάνω στη σκηνή, διάσημη τραγουδίστρια Pink, αυτή τη φορά προχωρά σε νέες ακυρώσεις προς το παρόν συναυλιών της, καθώς την ταλαιπωρεί μια λοίμωξη του αναπνευστικού.

Πληροφόρησε σχετικά το πολυπληθές κοινό της, μέσω των επίσημων λογαριασμών της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Όπως εξήγησε η 44χρονη σταρ, η ασθένειά της δεν την αφήνει να συνεχίσει με τις παραστάσεις της, γιατί πρέπει να δώσει προτεραιότητα στην υγεία της.

Από την περιοδεία της που είναι σε εξέλιξη

Η επίσημη ανακοίνωση

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έγραψε: «Τα σόου στο Βανκούβερ αναβάλλονται. Λυπάμαι βαθύτατα, καθώς έχω μια λοίμωξη του αναπνευστικού και ο γιατρός με συμβούλευσε να μην ανέβω στη σκηνή για τα σόου στο Βανκούβερ, την Παρασκευή και το Σάββατο.

H Live Nation εργάζεται πάνω στο πώς θα βρει νέες ημερομηνίες για τον επαναπρογραμματισμό τους. Ανυπομονώ να έρθω στο Βανκούβερ να βρεθώ στη σκηνή και να έχω μια απίθανη παράσταση για όλους. Στο μεταξύ, εύχομαι σε όλους υγεία και στέλνω πολλή αγάπη.»

«Ο γιατρός με συμβούλευσε να μην ανέβω στη σκηνή για τα σόου στο Βανκούβερ»

Στιγμιότυπο από το σόου της στο στάδιο SoFi , στο Ίνγκλετον

Νέες ημερομηνίες

Η είδηση αυτή ήρθε μερικές ημέρες μετά από την ανακοίνωση ότι θα πρέπει οι συναυλίες της στην Ουάσιγκτον να λάβουν χώρα σε άλλες ημερομηνίες λόγω οικογενειακών ιατρικών θεμάτων που απαιτούσαν άμεση προσοχή και φροντίδα.

Η βραβευμένη με Grammy σταρ είχε ξαναβρεθεί σε αυτή τη θέση, στα τέλη Σεπτεμβρίου, καθώς τότε είχε ενημερώσει το κοινό της ότι απρόβλεπτες καταστάσεις την είχαν κρατήσει μακριά από το κοινό της στο Τέξας. Τότε είχε εκφράσει και πάλι την απογοήτευσή της για την ξαφνική αυτή ανατροπή του προγράμματος των συναυλιών της.

Τον Ιούνιο, στη σκηνή τη συνόδευσε και η 12χρονη κόρη της, Γουίλοου

Δυναμική παρουσία πάνω στη σκηνή

«Carnival Tour»

Η περιοδεία της Pink, με τίτλο «Carnival Tour», είναι σε εξέλιξη από τις 7 Ιουνίου του 2023 και σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό, ολοκληρώνεται τον Μάρτιο του 2024.

Μπορεί για αυτούς τους λόγους υγείας να έχουν υπάρξει αναβολές συναυλιών μέχρι τώρα, ωστόσο ήδη έχουν καταγραφεί αξιομνημόνευτες στιγμές ανάμεσα στη διάσημη τραγουδίστρια και το κοινό της.

Μάλιστα, τον Ιούνιο, στη σκηνή τη συνόδευσε και η 12χρονη κόρη της, Γουίλοου. Η περιοδεία της στη βόρεια Αμερική αναμένεται, με βάση το αρχικό πρόγραμμα, να ολοκληρωθεί τον Νοέμβριο στο Τέξας.

View this post on Instagram

A post shared by P!NK (@pink)

Sports in

Σοκ με Νικολοπούλου στον Ολυμπιακό: Υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού

Μεγάλο πλήγμα για γυναικεία ομάδα μπάσκετ ου Ολυμπιακού, καθώς η αρχηγός των ερυθρόλευκων υπέστη σημαντικό τραυματισμό στο γόνατο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024