Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ποιο άρωμα δεν αποχωρίζεται η Τζούλια Γκάρνερ

Ποιο άρωμα δεν αποχωρίζεται η Τζούλια Γκάρνερ

Μυστικά ομορφιάς που αποκαλύπτει η Τζούλια Γκάρνερ.

Η Τζούλια Γκάρνερ έγινε περισσότερο γνωστή για τον πρωταγωνιστικό της ρόλο ως Ρουθ Λάνγκμορ στην αστυνομική δραματική σειρά του Netflix, Ozark, ενώ κατάφερε να κερδίσει τρία βραβεία Primetime Emmy.

Ωστόσο, παλαιότερα έκανε μία σημαντική καριέρα και στο μόντελινγκ, όπου πίσω από όλα αυτά έχει και μία ιδιαίτερη προσωπικότητα. Ο Οίκος μόδας Gucci, που πρόσεξε τον δυναμισμό της και την εκρηκτική θηλυκότητά της, ζήτησε από την Τζούλια Γκάρνερ να ενσαρκώσει το Guilty. Ένα άρωμα – φόρος τιμής στην αγάπη και την αυτοαποδοχή σε όλες τις μορφές της. Το εκλεπτυσμένο άρωμα είναι ζεστό, λίγο λουλουδάτο, πουδρένιο αλλά και με μια ελαφριά δροσιά.

«Υπάρχει κάτι πολύ αυθεντικό και τολμηρό σε αυτό», δηλώνει η Γκάρνερ. «Πάντα αγαπούσα τα αρώματα με αντιθέσεις, γι’ αυτό το Gucci Guilty θα το αγαπώ πάντα».

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων, αποκάλυψε μυστικά μου αφορούν την επιδερμίδα του προσώπου της σε σχέση με την ενυδάτωση: «Το πιο σημαντικό είναι να βρεις την κατάλληλη ενυδατική κρέμα που ‘δουλεύει’ τέλεια σε σένα. Εγώ χρησιμοποιώ την Augustinus Bader Rich Cream εδώ και πολλά χρόνια».

Βeauty tip

«Η μητέρα μου έχει υπέροχο δέρμα, και το φρόντιζε από πολύ μικρή ηλικία. Με δίδαξε λοιπόν κι εμένα από μικρή, εκτός από το να βάζω ενυδατική κρέμα, να χρησιμοποιώ αντηλιακό και να αποφεύγω τον ήλιο», αποκάλυψε η Γκάρνερ για τη συνήθειά της. Αν αγαπάς τις μπούκλες της, η 30χρονη ηθοποιός χρησιμοποιεί την κρέμα διαμόρφωσης για μπούκλες Christophe Robin Luscious Curl Defining Cream. «Προσπαθώ να μην τα στεγνώνω με πιστολάκι αν έχω αρκετό χρόνο. Και μην σκουπίζετε τα σγουρά μαλλιά σας με πετσέτα, αλλά με ένα βαμβακερό t-shirt. Αυτό είναι ό,τι καλύτερο για τέλειες μπούκλες», συμβουλεύει η ίδια.

Το προϊόν δε λείπει από την τσάντα της: «Δεν είναι καλλυντικό, αλλά ένα χτενάκι φρυδιών. Μπορεί να έχω μακιγιαριστεί και τα φρύδια μου να είναι οκ, αλλά αν δεν έχω το χτενάκι στην τσάντα μου, αρχίζω να νιώθω μια περίεργη ανησυχία».

Τέλος η beauty φιλοσοφία της είναι: «Ακόμη και όταν κάνει το μακιγιάζ μου ένας επαγγελματίας και είναι πιο βαρύ από το συνηθισμένο, πάντα θέλω να μοιάζω με τον εαυτό μου. Να πειραματίζεσαι με αυτό που έχεις και να ενισχύεις τη φυσική σου ομορφιά. Αυτό είναι το σωστό.»

Sports in

Μπαρτσελονέτα – Ολυμπιακός 13-13 (5-6 πεν.): Στο Final-4 του Champions League o Θρύλος!

Ο Ολυμπιακός επικράτησε της Μπαρτσελονέτα στα πέναλτι (13-13 κ.δ., 6-5 πεν.) και προκρίθηκε στο Final-4 του LEN Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024