Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Άρωμα: Τι αποκαλύπτει για το χαρακτήρα σας;

Άρωμα: Τι αποκαλύπτει για το χαρακτήρα σας;

Πείτε μου τι άρωμα φοράτε να σας πω τι… χαρακτήρας είστε.

Υπάρχουν ενδιαφέροντα δεδομένα που συνδέουν την επιλογή του αρώματος μας με την προσωπικότητά μας. Συγκεκριμένα, τεστ προσωπικότητας σε 18.631 άτομα αποκάλυψε τις ομοιότητες των ατόμων που επιλέγουν συγκεκριμένες μυρωδιές. Σύμφωνα με τα ευρήματα, θα μπορούσε κανείς να καταλάβει μόνο και μόνο από το άρωμα που φορά κάποιος δυνατά μα και αδύναμα στοιχεία της προσωπικότητάς του πριν καν του μιλήσει.

Ας ρίξουμε μια ματιά στα πιο κοινά «ζευγάρια» αρώματος-προσωπικότητας στα οποία είναι πιθανό να ανήκετε αλλά και να συναντήσετε.

Όλα όσα «λέει» το άρωμά σας για εσάς

Οι λάτρεις των εσπεριδοειδών

Αν ανήκετε σε αυτήν την κατηγορία, είστε ισχυροί, φιλόδοξοι και γεννημένοι ηγέτες σε σημείο που μπορεί να θεωρηθείστε ενίοτε από τους γύρω σας επιθετικοί.

Αν φοράτε άρωμα τριαντάφυλλο

Είστε ευαίσθητοι στις ανάγκες των άλλων και τείνετε να ζυγίζετε καλά τις επιλογές σας πριν καταλήξετε σε μία. Ο έλεγχος των παρορμήσεων δεν ήταν ποτέ πρόβλημα για εσάς καθώς είστε εκ φύσεως προσεκτικοί και μετρημένοι.

Αφιερώνετε χρόνο στο να σκεφτείτε τις επιλογές σας αντί να «βουτήξετε» κατευθείαν στη δράση.

Και ενώ οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν αναμνήσεις που θα προτιμούσαν να ξεχάσουν και να σβήσουν από το παρελθόν τους, σε εσάς σπάνια μπορεί αυτό να συμβεί.

Οι λάτρεις της λεβάντας

Αν σας αρέσει το άρωμα της λεβάντας πιθανότατα έχετε ένα μεγάλο και ισχυρό δίκτυο φίλων. Τα πηγαίνετε καλά με όλους, εκτιμάτε τη φιλία και τείνετε να λειτουργείτε καλά σε ομάδες.

Για τους πιο κοντινούς σας φίλους, είστε πολύτιμοι καθώς είστε το μόνο άτομο που δεν παραλείπει ποτέ να τους κάνει έκπληξη στα γενέθλιά τους και μπορούν να υπολογίζουν σε εσάς για να τους φτιάξετε τη διάθεση σε μια δύσκολη στιγμή.

Άρωμα βανίλια

Πιθανότατα σκέφτεστε ότι οι άνθρωποι που τους αρέσει η βανίλια είναι ήπιοι, αλλά συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο.

Είναι ζωηροί, ενεργητικοί και η ψυχή του πάρτι αφού λατρεύουν το χορό, τη διασκέδαση, τις νέες γνωριμίες και τη «βαβούρα».

Σανδαλόξυλο

Εάν έλκεστε από το σανδαλόξυλο είστε πιθανότατα τελειομανής και ο πιο αυστηρός κριτής του εαυτού σας. Ίσως έχετε ήδη διαπρέψει στον ακαδημαϊκό κλάδο ή τον αθλητισμό με μια ζηλευτή καριέρα.

Από την άλλη, θα ήταν καλύτερο για εσάς να χαλαρώσετε λιγάκι, να πείτε «μπράβο» στον εαυτό σας και να προσέχετε να μην βάζετε ανέφικτους στόχους επιτυχίας.

Φρουτώδη αρώματα

Τα άτομα που φορούν φρουτώδη αρώματα τείνουν να είναι ευερέθιστα, εκκεντρικά και απαισιόδοξα και όχι τόσο γλυκά, όσο το άρωμα φράουλας στο λαιμό τους.

Αν αγαπάτε λοιπόν οτιδήποτε μυρίζει μούρα, μήλα ή τροπικά φρούτα, μπορεί να ήρθε η ώρα να αναθεωρήσετε τις απόψεις σας και να αλλάξετε στάση. Έχετε την τάση να βλέπετε το ποτήρι μισοάδειο, να είστε σαρκαστικοί και να ενοχλείστε εύκολα;

Εάν ναι τότε θα ήταν καλό να κάνετε μια προσπάθεια να αλλάξετε διάθεση και συμπεριφορά αφού αυτά τα στοιχεία πιθανότατα θα απομακρύνουν τους ανθρώπους γύρω σας.

Πηγή: vita.gr

Sports in

Η Κ19 της Λαμίας έκανε pasillo στην αντίστοιχη του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του Youth League

Σε μια πολύ όμορφη κίνηση προχώρησε η Κ19 της Λαμίας, προς την αντίστοιχη του Ολυμπιακού λίγο πριν την μεταξύ τους αναμέτρηση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024