Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Τα 5 πιο γοητευτικά ανδρικά αρώματα

Τα 5 πιο γοητευτικά ανδρικά αρώματα

Που θα αναδείξουν την προσωπικότητά σας

Το άρωμα είναι ένα αόρατο μέρος του προσωπικού μας στυλ και έχει ισχυρή επίδραση στο πώς σας βλέπουν και σας θυμούνται οι άνθρωποι.

Ενα καλό άρωμα προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα, από το να σας κάνει πιο ελκυστικούς μέχρι να σας βοηθήσει να αισθάνεστε λιγότερο άγχος και μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

Κι όμως το 80% των ανδρών δεν φοράνε άρωμα σε τακτική βάση.

Σήμερα, υπάρχουν πολλά περισσότερα στα οποία πρέπει να εστιάσετε από το να επιλέξετε απλώς ένα άρωμα για την ηλικία σας: Ξυλώδες, μοσχομυριστό, λουλουδάτο

Είτε έχετε ένα χαρακτηριστικό άρωμα είτε φοράτε ένα άρωμα ως μοναδικό, αποκαλύπτει τα πάντα για εσάς, οπότε είναι καλή ιδέα να το σκεφτείτε. Αναδείξτε την προσωπικότητά σας επιλέγοντας ένα άρωμα με μυστηριώδεις και μαγευτικές νότες.

Όσο εσείς σκέφτεστε τι να επιλέξετε, σας προτείνουμε πέντε κορυφαία ανδρικά αρώματα που σαγηνεύουν.

Dior Sauvage Eau de Parfum 200ml

Η έντονη φρεσκάδα του Sauvage Eau de Parfum 60ml αποπνέει νέες αισθησιακές και μυστηριώδεις πτυχές, που το ανανεώνουν με την υπογραφή μιας τολμηρής σύνθεσης.

Το περγαμόντο Καλαβρίας, ζουμερό όπως πάντα , προσκαλεί νέες πικάντικες νότες για να δημιουργήσει πληρότητα και αισθησιασμό, καθώς το ξυλώδες Ambroxan είναι τυλιγμένο με καπνισμένους τόνους από absolute βανίλιας της Παπούα, Νέας Γουινέας, χαρίζοντας ακόμα πιο αρρενωπό χαρακτήρα.

Ανδρικό Άρωμα Versace Eros Eau de Parfum 50ml

Αρρενωπό και γεμάτο αυτοπεποίθηση, το νέο Eros Eau de Parfum.

Το αισθησιακό άρωμα συνδυάζει ξυλώδεις, ανατολίτικες και φρέσκες νότες, δημιουργώντας ένα δυνατό άρωμα που παραπέμπει στον Έρωτα – τον θεό της αγάπης.

Το νέο άρωμα παρουσιάζεται σε μπλε και χρυσό γεωμετρικό μπουκάλι με απτικές λεπτομέρειες Medusa και Greca.

Ανδρικό Άρωμα Armani Acqua Di Gio Eau de Parfum Refillable Spray 125ml

Ένα αρρενωπό άρωμα εμπνευσμένο από τη θάλασσα, τον ήλιο, τη γη και τον αέρα ενός μεσογειακού νησιού.

Διαφανές και ξυλώδες, το Acqua Di Gio Pour Homme είναι μία σύγχρονη έκφραση αρρενοπρέπειας. Αρωματίστε τους καρπούς, το εσωτερικό των αγκώνων και το λαιμό σας για να δώσετε στις νότες του αρώματός σας μεγαλύτερη διάρκεια.

Ανδρικό Άρωμα Creed Aventus Eau de Parfum 50ml

Ο Aventus από τον οίκο Creed είναι ένα ανδρικό άρωμα που κυκλοφόρησε το 2010. Οι νότες κορυφής είναι το περγαμόντο, το μήλο, ο ανανάς και το φραγκοστάφυλλο, ενώ οι μεσαίες νότες είναι το πατσουλί, η σημύδα, το τριαντάφυλλο και το γιασεμί.

Οι νότες της βάσης είναι τα βρύα δρυός, η γκρίζα άμβρα, βανίλια και ο μόσχος. Κάθε άρωμα Creed είναι μοναδικό Ο οίκος Creed χρησιμοποιεί σε μεγάλο ποσοστό φυσικά συστατικά στα niche αρώματά του.

Οι διαφορετικές κλιματικές συνθήκες κατά την περίοδο της συλλογής των συστατικών οδηγούν στη μεταβλητότητα ορισμένων ιδιοτήτων, όπως είναι το άρωμα ή το χρώμα. Για αυτό η αρωματική σύνθεση και το χρώμα της παρουσιάζει λεπτές παραλλαγές.

Ανδρικό Άρωμα Tom Ford Tobacco Vanille Eau de Parfum 250ml

Δημιουργήθηκε με αφορμή την αγάπη του Tom Ford για το Λονδίνο. Ένα άρωμα που θυμίζει τα κλασσικά Gentlemen’s Clubs γεμάτα με πλούσια μπαχάρια και κονιάκ.

Το Tobacco Vanille επαναπροσδιορίζει μία κλασσική κατηγορία αρωμάτων, προσθέτοντας κρεμώδεις νότες, βανίλια και αποξηραμένα φρούτα.

Όλα αυτά θα τα βρείτε στην απεριόριστη ποικιλία του SHOPFLIX.gr σε αρώματα και θα παραλάβετε αυτό που σας ταιριάζει στην πόρτα σας, στην ώρα του, χάρη στην έγκαιρη παράδοση της πλατφόρμας.

Επιλέξτε όποιo εσείς θέλετε όσο και αν αυτό κοστίζει και πληρώστε σε έως 60 άτοκες δόσεις. 

Και μην ξεχνάτε ότι τώρα μπορείτε να επωφεληθείτε σε κάθε σας αγορά με απευθείας 10€ επιστροφή, ολοκληρώνοντας τις αγορές σας με οποιαδήποτε κάρτα VISA.

Sports in

Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα 92-58: Την «έλιωσε» και πάει στη Βαρκελώνη για τον τελικό πρόκρισης!

Ο Ολυμπιακός διέλυσε την Μπαρτσελόνα με 92-58 και η πρόκριση στο Final 4 του Βερολίνου θα κριθεί σε πέμπτο παιχνίδι, που θα γίνει στη Βαρκελώνη στις 8/5

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024