Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
4 φινετσάτα γυναικεία αρώματα για τον χειμώνα του 2024

4 φινετσάτα γυναικεία αρώματα για τον χειμώνα του 2024

Το να βρείτε το τέλειο χειμωνιάτικο άρωμα μπορεί να είναι μια πρόκληση, καθώς είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει το σωστό προφίλ αρώματος

Αν υπάρχει κάτι που μπορεί να κάνει ακόμα και τις πιο κρύες μέρες να αισθάνονται πιο φωτεινές, είναι το άρωμα ενός όμορφου, πολυτελούς αρώματος. Συχνά θεωρείται ως το αόρατο αξεσουάρ που θα ολοκληρώσει κάθε ρούχο, το άρωμα και οι μυρωδιές έχουν τη δύναμη να μας μεταφέρουν σε έναν άλλο κόσμο και μπορούν να μας θυμίζουν αναμνήσεις για τα επόμενα χρόνια.

Καθώς περνάμε σιγά σιγά στους χειμερινούς μήνες, τώρα είναι η εποχή για να αφήσετε στην άκρη τις ελαφριές και λουλουδένιες νότες του καλοκαιριού και να προσθέσετε λίγη ζεστασιά και ξυλώδεις νότες στα αρωμάτων σας.

Ένα χειμωνιάτικο άρωμα μπορεί να σας φτιάξει τη διάθεσή και να φέρει λίγη μαγεία στην καθημερινότητά σας, καθώς οι νότες από αισθησιακά μπαχαρικά, γλυκές βανίλιες και πλούσια ξυλώδη αρώματα συμπληρώνουν πιο σκοτεινές και πιο παγωμένες μέρες.

Το να βρείτε το τέλειο χειμωνιάτικο άρωμα μπορεί να είναι μια πρόκληση, καθώς είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει το σωστό προφίλ αρώματος. Κάθε άρωμα δημιουργεί και προκαλεί μια ελαφρώς διαφορετική διάθεση και ατμόσφαιρα και έτσι πρέπει να σκεφτείτε προσεκτικά πού και πώς θέλετε να φορέσετε το άρωμά σας.

Θέλετε ένα άρωμα για τις καθημερινές σας βόλτες ή ένα έντονο άρωμα για τις βραδινές σας εξόδους ή ακόμα και ένα άρωμα που θα κάνει και τα δύο;

Στο SHOPFLIX.gr θα βρείτε απεριόριστη ποικιλία σε γυναικεία αρώματα για να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει. Χάρη στις έγκαιρες παραδόσεις τις πλατφόρμας το άρωμα σας θα φτάσει στην πόρτα σας σε όποιο σημείο της Ελλάδας και αν βρίσκεστε. Και πλέον έχετε ακόμα έναν λόγο να κάνετε τις αγορές σας από το SHOPFLIX αφού κάθε μέρα είναι Black Friday.

Και να δεν ξέρετε ποιο να πρωτοδιαλέξετε εμείς θα σας προτείνουμε τα τέσσερα απόλυτα χειμερινά αρώματα.

J’adore

Το J’adore Eau de Parfum είναι το ιδανικό μπουκέτο λουλουδιών- προσεχτικά επιλεγμένων μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια, όπως ένα μοναδικό άνθος. Το απόσταγμα από Ylang-Ylang από τις νήσους Κομόρες ξεδιπλώνει τις φλοράλ – φρουτώδεις νότες του προσθέτοντας ένα απαλά εξωτικό άγγιγμα.

Το Δαμασκηνό τριαντάφυλλο, κομψό και έντονο, έρχεται να ζεστάνει τις αισθήσεις. Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, ένα δίδυμο γιασεμιών συνδυάζονται δημιουργώντας μια τέλεια αγκαλιά.

Το άρωμα σηματοδοτεί αμέσως μια δυναμική, γεμάτη αυτοπεποίθηση θηλυκότητα». Ο François Demachy ανέπτυξε τα λουλούδια του μπουκέτου τυλίγοντάς τα με ένα πέπλο μεθυστικού, έντονου αισθησιασμού με ξυλώδεις τόνους.

Burberry Her

Ανεμοστρόβιλο και ανάλαφρο με αντισυμβατικές εκπλήξεις, το άρωμα αποδεσμεύει τις νότες πράσινου αχλαδιού ηλεκτρισμένου με τολμηρές νότες πιπεριού.

Λιώνοντας σε μια λουλουδάτη καρδιά, το μονοπάτι βαθαίνει στη ζεστή γήινη υφή του μόσχου και του κέδρου καθώς στεγνώνει.

Το EDT είναι εμφιαλωμένο σε φωτεινό πράσινο γυαλί για να απηχεί τη νότα του με πρωταγωνίστρια ώριμα, φρεσκοκομμένα αχλάδια κήπου.

Armani Exchange My Way 

Αυτό το θηλυκό άρωμα αποτελεί μια συνάντηση εκλεκτών συστατικών. Το Περγαμόντο από την Καλαβρία συναντά το Άνθος πορτοκαλιού από την Αίγυπτο αποπνέοντας μία λαμπερή φωτεινότητα στις νότες κορυφής που ενισχύεται με ένα λαμπερό μπουκέτο Tuberose και Γιασεμί από την Ινδία στην καρδιά του αρώματος. Τέλος, το έντονο Κεδρόξυλο από τη Βιρτζίνια συναντά την αισθησιακή Βανίλια από τη Μαδαγασκάρη και το White Musc που υπογράφουν τη σύνθεση.

Το μπλε και χρυσό καπάκι συμβολίζει τον κόσμο. Το μπλε είναι το καθολικό χρώμα που μας ενώνει όλους. Το περιβάλλει ένα χρυσό δαχτυλίδι, με ανάγλυφη την υπογραφή Giorgio Armani, το οποίο παραπέμπει σε ένα μοναδικό μονοπάτι που φωτίζεται από κάθε συνάντηση στο δρόμο μας. Αυτό το πολυτελές μπουκάλι μπορείτε να το ξαναγεμίσετε.

 Chloé Roses De Chloé 

Μια πρόσκληση για τρυφερότητα. Το τριαντάφυλλο αποπνέει αμέσως απίστευτη φρεσκάδα, μια αίσθηση που προέρχεται από το περγαμόντο, το οποίο σταδιακά ενώνεται με μια καρδιά από τριαντάφυλλο και εκσυγχρονίζεται νότες μανόλιας white musk και κεχριμπάρι, η υπογραφή του οίκου Chloé.

Sports in

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών πριν το Τζένοα – Κάλιαρι (vid)

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας έρχεται να ταράξει την Ιταλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024