Τετάρτη 08 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Στο SHOPFLIX.gr είναι ήδη Black Friday

Στο SHOPFLIX.gr είναι ήδη Black Friday

Μην πας αλλού γιατί θα το... πληρώσεις ακριβά!

Πρώτη φορά στην χώρα μας την γιορτάσαμε το 2016 ενώ χρόνο με τον χρόνο η ξακουστή Black Friday απέκτησε μεγάλη δυναμική και καθιερώθηκε ως η αγαπημένη ημέρα εμπόρων και καταναλωτών. Φέτος η Black Friday πέφτει στις 24 Νοεμβρίου, όμως στο SHOPFLIX.GR έχει ήδη ξεκινήσει!

Οι πτώσεις στις τιμές είναι ήδη γεγονός, ώστε να έχεις τον χρόνο και την άνεση να επιλέξεις τα αγαπημένα σου  προϊόντα στις χαμηλότερες τιμές. Στο SHOPFLIX.GR θα βρεις τις καλύτερες προσφορές από όλα τα συνεργαζόμενα καταστήματα αρκετές μέρες πριν από την Black Friday για άνετες αγορές, δίχως βιασύνες και περιττά άγχη.

Οι καλύτερες Black Friday προσφορές στο SHOPFLIX.GR

Μπες στο αγαπημένο marketplace όλης της Ελλάδας και επωφελήσου από απρόβλεπτες Βlack Friday προσφορές σε: smartphonesτηλεοράσεις, laptops και tablets, προϊόντα gaminggadgetsλευκές οικιακές συσκευέςβιβλία για όλα τα γούστα, παιχνίδιαπαιδικά και βρεφικά είδη, τα πιο διάσημα προϊόντα ομορφιάςαξεσουάρ, ό,τι χρειάζεσαι για την γυμναστική και τα hobby σου, τα πάντα για τα κατοικίδια, το όχημά σου ή ακόμα και την επιχείρησή σου…

Τα πάντα με όλους τους τρόπους πληρωμής και άμεση παράδοση στην πόρτα σου ακόμα και στον πυρετό της Black Friday!

Η καινοτόμα υπηρεσία SHOPFLIX ME TH MIA, που σου δίνει την δυνατότητα να παραλάβεις όλα σου τα προϊόντα σε μία μόνο παράδοση, θα λειτουργήσει φυσικά και την απαιτητική περίοδο της Black Friday.

Αναζήτησε τις πιο δυνατές προσφορές σε κάθε κατηγορία προϊόντων, κάνε την παραγγελία σου από το διευρυμένο δίκτυο συνεργατών του SHOPFLIX.GR και θα τα παραλάβεις όλα, στην πόρτα σου, στην ώρα τους χάρη στην εγγυημένη και έγκαιρη παράδοση της πλατφόρμας σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Γιατί να επιλέξω το SHOPFLIX.GR για την Black Friday

Δεν σου κρύβουμε ότι είναι οι λόγοι είναι πολλοί! Είναι πια γνωστό, ότι στο SHOPFLIX.GR θα βρεις τις καλύτερες τιμές όλο τον χρόνο, πόσω μάλλον την Black Friday!  Για αυτό μπες, δες, επέλεξε και επωφελήσου!

Η ευκολία στις αγορές σου είναι ασύγκριτη και εγγυημένη. Δεν χρειάζεται να τρέχεις, αφού με το SHOPFLIX.GR και το SHOPFLIX APP βρίσκεις μαζεμένες σε ένα μέρος τις μεγαλύτερες εκπτώσεις και αποφεύγεις την ταλαιπωρία.

Επιπλέον έχε κατά νου ότι αποφεύγεις και την φρενίτιδα της Black Friday! Προλαβαίνεις να κάνεις δικό σου κάθε προϊόν από την άνεση του σπιτιού σου ενώ θα το παραλάβεις άμεσα στην πόρτα σου χάρη στην εγγυημένη και έγκαιρη παράδοση της πλατφόρμας.

Μόνο στο SHOPFLIX.GR θα βρεις διαθέσιμους όλους τους τρόπους πληρωμής για να πληρώσεις όπως θέλεις. Παρά τις προσφορές, μπορείς ακόμα να πληρώσεις με έως και 60 άτοκες δόσεις.

Στο SHOPFLIX.GR ξέρεις ότι οι συναλλαγές σου γίνονται πάντα με ασφάλεια και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Και μην ξεχνάς ότι γλιτώνεις χρήμα αλλά και χρόνο! Κερδίζεις τεράστιο οικονομικό όφελος από τις τεράστιες προσφορές ενώ γλιτώνεις τον χρόνο της έρευνας των καλύτερων εκπτώσεων καθώς το SHOPFLIX.GR κάνει αυτήν την δουλειά για να σου κάνει τις Black Friday αγορές ακόμα πιο εύκολες!

Εσύ δεν έχεις πολλά να κάνεις: Φτιάξε μία λίστα αγορών για να οργανώσεις τις ανάγκες σου. Κάνε follow στα social media & εγγράψου στο Newsletter του SHOPFLIX.GR, του marketplace που συγκεντρώνει για σένα τις καλύτερες προσφορές για να ενημερώνεσαι πρώτος για κάθε νέο deal και να το προλαβαίνεις πριν εξαντληθεί!

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Θα κάνουμε τα πάντα για να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας – Με μυαλό και ψυχή για να γράψουμε ιστορία»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε για τη μεγάλη αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Άστον Βίλα - Ιμπόρα: «Πρέπει να έχουμε δίψα, όρεξη, φιλοδοξία. Αυτά είναι τα όπλα μας».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 08 Μαϊου 2024