Τετάρτη 08 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Funko Pop: Στο SHOPFLIX.gr βρήκαμε την πιο εντυπωσιακή συλλογή

Funko Pop: Στο SHOPFLIX.gr βρήκαμε την πιο εντυπωσιακή συλλογή

Αν σας αρέσουν οι Super Man, Mickey Mouse, Captain America και μια συλλεκτική συλλογή Star Wars Darth Maul, τότε ένα Funko είναι ακριβώς αυτό που ψάχνετε!

Τα παιχνίδια τους αγαπιούνται από εκατομμύρια ανθρώπους και έχουν πιστούς ακόλουθους. Ο λόγος για τις φιγούρες βινυλίου Funko Pop που βασίζονται σε ταινίες, χαρακτήρες βιντεοπαιχνιδιών, κόμικς και άλλα εικονίδια.

Αυτά τα παιχνίδια με θέμα τη νοσταλγία διαθέτουν δημοφιλείς αδειοδοτημένους χαρακτήρες από διάφορα franchise με μεγάλα κεφάλια και μάτια και απεικονίζουν κάθε χαρακτήρα σε διαφορετικά μεγέθη, ρούχα, πόζες και φινίρισμα.

Εκτός από τα χαριτωμένα χαρακτηριστικά του, η συλλογή Funko Pops είναι διασκεδαστική καθώς μπορείτε να πάρετε έναν συγκεκριμένο χαρακτήρα σε διαφορετικές μορφές.

Με τεράστιους θαυμαστές που προσπαθούν να συλλέξουν φιγούρες από τις αγαπημένες τους ταινίες, παιχνίδια, κόμικς, καλλιτέχνες, ακόμη και διάσημες προσωπικότητες, υπάρχει πάντα ένα νέο Funko Pop για να διαλέξετε.

Αν είστε λάτρης των βελούδινων, η Pop «flocked» φιγούρα από βινύλιο θα κεντρίσει σίγουρα το ενδιαφέρον σας. Είναι κατασκευασμένο από μαλακές και ασαφείς ίνες με φινίρισμα σαν τσόχα. Αυτή η παραλλαγή είναι αρκετά πολύτιμη και δυσεύρετη, καθώς παράγεται σε περιορισμένο αριθμό, όπως ακριβώς μια φιγούρα Chase σε μορφή flocked.

Μια άλλη συλλεκτική ποπ που αξίζει είναι οι φιγούρες Chase. Όπως είπαν ορισμένοι φανατικοί, θα υπήρχε μόνο μία φιγούρα Chase σε ένα κουτί Pops ή για κάθε έξι κανονικές μονάδες που παράγονται. Αν και δεν διαφέρει πολύ σε αξία, οι διαφορές στα χαρακτηριστικά και τα αξεσουάρ κάνουν αυτές τις παραλλαγές Chase να αξίζει να συλλέξετε.

Πώς ξεκίνησαν

Η Funko ιδρύθηκε το 1998 από τον συλλέκτη παιχνιδιών Mike Becker και την Claudia Becker και ξεκίνησε να κατασκευάζει φιγούρες bobblehead.

Ωστόσο, το πρώτο προϊόν δεν έχει επιτυχία και η επιχείρηση του Becker εκτοξεύτηκε στα ύψη μόνο μετά την κυκλοφορία των bobbleheads του Austin Powers.

Στη συνέχεια, η εταιρεία κυκλοφόρησε τη σειρά βινυλίων της Funko το 2010, φέρνοντας μερικές από τις πιο εμβληματικές φιγούρες.

Αν σας αρέσουν οι Super Man, Mickey Mouse, Captain America και μια συλλεκτική συλλογή Star Wars Darth Maul, τότε ένα Funko είναι ακριβώς αυτό που ψάχνετε!

Ξεκινήστε λοιπόν με αυτό που αγαπάτε! Υπάρχει ένα παιχνίδι Funko Pop εκεί έξω για όλους. Αγοράστε αυτό που σας ελκύει, αυτό που σας φέρνει ένα δημιουργεί ένα αίσθημα νοσταλγίας.

Και αν δεν τον γνωρίζατε στο SHOPFIX.gr θα βρείτε μια τεράστια συλλογή με φιγούρες Funko Pop για να διαλέξετε αυτή που λείπει από τη συλλογή σας ή να ξεκινήσετε τώρα.

Αγοράστε όσα Funko Pop επιθυμείτε και επιλέξτε την υπηρεσία παράδοσης SHOPFLIX ME TH MIA και όλες σας οι φιγούρες θα φτάσουν σε μια αποστολή στο σπίτι σας σε όποιο σημείο της Ελλάδας και να βρίσκεστε.

Με κάθε σας αγορά μπορείτε να κερδίσετε απευθείας 10€ επιστροφή, με οποιαδήποτε κάρτα VISA.

Sports in

Σλούκας για Ναν: «Σωστή απόφαση να πάρουμε τον κορυφαίο σκόρερ στην Ευρώπη»

Ο Κώστας Σλούκας μίλησε για την πρόκριση του Παναθηναϊκού στο Final Four, αλλά και για τον Κέντρικ Ναν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 08 Μαϊου 2024