Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
4 γοητευτικά ανδρικά αρώματα για φέτος τον χειμώνα

4 γοητευτικά ανδρικά αρώματα για φέτος τον χειμώνα

Αυτήν την φορά κάντε του ένα ξεχωριστό δώρο, επιλέγοντας το άρωμα που του ταιριάζει καλύτερα.

Ενώ μπορεί να φοράτε το άρωμά σας καθημερινά για να απολαμβάνετε την ευχάριστη μυρωδιά του, ενδεχομένως να μην έχετε συνειδητοποιήσει ότι πρόκειται για ένα κομμάτι της ταυτότητάς σας, άρρηκτα συνδεδεμένο με την προσωπικότητα, το στυλ, ακόμα και την διάθεσή σας.

Τα ανδρικά αρώματα περιλαμβάνουν συνήθως πιο δυνατές και τολμηρές νότες, λιγότερο γλυκιές τουλάχιστον σε σύγκριση με τα  αρώματα for her. Έχουν συνήθως νότες εσπεριδοειδών και είναι συνήθως αρώματα βαθιά γήινα, μοσχομυριστά, πικάντικα, ξυλώδη, καπνικά και μεταλλικά χαρακτηριστικά.

Μερικές από τις καλύτερες επιλογές που μπορείτε να κάνετε για εκείνον, περιλαμβάνουν:

Tom Ford Grey Vetiver

Ξυλώδες, κομψό και εκλεπτυσμένο. Ανακαλύψτε το ανδρικό άρωμα Tom Ford Grey Vetiver, με φρέσκια και μοντέρνα σύνθεση. Η σαγηνευτική καρδιά του Vetiver αναμειγνύεται με φρουτώδεις νότες από άνθη πορτοκαλιού και γκρέιπφρουτ, προτού αναμειχθεί με νότες από πικάντικο μοσχοκάρυδο και ξυλώδη βρύα δρυός.

Το χαρισματικό, ευγενικό άρωμα είναι το τέλειο ταίρι για τον άνδρα Tom Ford. Βρίσκεται σε ένα καθαρό, μινιμαλιστικό μπουκάλι με ματ ασημένιες πινελιές.

Armani Acqua Di Gio

Το ανδρικό άρωμα Armani Acqua Di Gio είναι εμπνευσμένο από τη θάλασσα, τον ήλιο, τη γη και τον αέρα ενός μεσογειακού νησιού. Διαφανές και ξυλώδες, πρόκειται για μία σύγχρονη έκφραση αρρενοπρέπειας.

Αρωματίστε τους καρπούς, το εσωτερικό των αγκώνων και το λαιμό σας για να δώσετε στις νότες του αρώματός σας μεγαλύτερη διάρκεια.

Issey Miyake L Eau D Issey

Το ανδρικό άρωμα Issey Miyake L Eau D Issey ξεχωρίζει στην κατηγορία του χάρη στην αισθησιακή και αρρενωπή σύνθεσή του. Μια πραγματική συνάντηση των στοιχείων, το νερό συναντά το ξύλο.

Αποτελεί  ένα έντονα φρέσκο ​​άρωμα, στο οποίο η δύναμη του κέδρου ενισχύεται από νερό.  Οι νότες κορυφής αποτελούνται από τη φλογερή φρεσκάδα του κάρδαμου. Οι νότες καρδιάς αποκαλύπτουν μια υδάτινη συμφωνία που διαμορφώνεται από την τραχύτητα του κέδρου. Οι νότες βάσης, περιλαμβάνουν ξυλώδεις και μαγευτικές νότες από αποστάγματα βέτιβερ και πατσουλιού.

Bvlgari Man Rain Essence

Μια ωδή στη μεταμορφωτική δύναμη της βροχής. Το ανδρικό άρωμα Bvlgari Man Rain Essence είναι μια πρόσκληση να βιώσετε την ασταμάτητη δημιουργική δύναμη του νερού μέσα από τη μεταμορφωτική και αναγεννητική δύναμη της βροχής.

Μια φρέσκια ξυλώδης υπογραφή μόσχου που αποτίει φόρο τιμής στο συναρπαστικό και αναζωογονητικό ζωηρό μονοπάτι αυτού του φυσικού στοιχείου σε ένα οσφρητικό κρεσέντο.

Μπορείτε να βρείτε το δικό σας αγαπημένο, σε εξαιρετικά συμφέρουσα τιμή, μέσα από την ατελείωτη ποικιλία του SHOPFLIX.GR σε ανδρικά αρώματα ενώ θα το παραλάβετε εύκολα στην πόρτα σας, στην ώρα του χάρη στην έγκαιρη και εγγυημένη παράδοση της πλατφόρμας σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Τώρα μάλιστα, μπορείτε να αποκτήσετε ό,τι και αν ψάχνετε σε σούπερ Black Friday προσφορές ανάμεσα σε 5.000.000+ προϊόντα.

#blackfriday

Sports in

Η Χιρόνα «καθάρισε» την Μπαρτσελόνα με ανατροπή και έστεψε και μαθηματικά τη Ρεάλ (4-2)

Η Χιρόνα αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, τελικά έκανε την ανατροπή απέναντι στην Μπαρτσελόνα και πήρε το καταλανικό ντέρμπι (4-2).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024