Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κέιτ Μίντλετον: Δέχεται πιέσεις να είναι «πιο διαφανής» σχετικά με την κατάσταση της υγείας της

Κέιτ Μίντλετον: Δέχεται πιέσεις να είναι «πιο διαφανής» σχετικά με την κατάσταση της υγείας της

Η ειδησεογραφική κάλυψη για την κατάσταση της υγείας της πριγκίπισσας της Ουαλίας γύρισε «μπούμερανγκ» στη βασιλική οικογένεια

Η Κέιτ Μίντλετον δέχεται πιέσεις να είναι «πιο διαφανής» σχετικά με την κατάσταση της υγείας της, προκειμένου να κατευνάσει τις ανησυχίες των θαυμαστών της, μεταδίδουν βρετανικά μέσα ενημέρωσης.

Μιλώντας στο GB News, η δημοσιογράφος Joanna Jarjue εξήγησε πώς η ειδησεογραφική κάλυψη για την κατάσταση της υγείας της Κέιτ Μίντλετον και του βασιλιά Κάρολου γύρισε «μπούμερανγκ» στη βασιλική οικογένεια.

«Αλλά νομίζω ότι ορισμένες αναφορές, ιδιαίτερα για τον Ουίλιαμ και πώς την στηρίζει, δεν είναι τόσο αρεστές στο κοινό όσο ορισμένοι άνθρωποι πίστευαν» πρόσθεσε η Jarjue.

Δημιουργεί καταιγίδα

«Πιστεύω ότι θα ήταν καλό να υπήρχε αυτού του είδους η διαφάνεια από την Κέιτ καθώς και από τον Κάρολο, για τους ανθρώπους που ανησυχούν πραγματικά γι’ αυτήν. Αλλά επίσης η συγκεκριμένη στάση απλώς δημιουργεί αυτό το είδος καταιγίδας», είπε.

Σύμφωνα με το Hello, ο λόγος για τη μυστικότητα που υπάρχει γύρω από την παραμονή της Κέιτ Μίντλετον στο νοσοκομείο, δεν είναι μόνο η προστασία της δικής της ιδιωτικής ζωής, αλλά και των άλλων ασθενών της Κλινικής του Λονδίνου.

Εξηγώντας την απουσία των μέσων ενημέρωσης έξω από το νοσοκομείο, προσθέτει: «Αυτή είναι μια διαφορετική κατάσταση από τις γεννήσεις των βασιλικών παιδιών και πρέπει να λάβετε υπόψη την ιδιωτική ζωή των άλλων ασθενών που εισέρχονται και εξέρχονται για θεραπεία, καθώς και την ιδιωτική ζωή της πριγκίπισσας».

«Τεμπέλης» ο Ουίλιαμ

Κι όλα αυτά, ενώ η δημοσιογράφος Nina Myskow χαρακτήρισε τον πρίγκιπα της Ουαλίας «τεμπέλη» επειδή χρησιμοποίησε την ασθένεια της Κέιτ ως δικαιολογία για να αποφύγει δημόσιες υποχρεώσεις.

Η πριγκίπισσα εθεάθη για τελευταία φορά δημόσια στις 25 Δεκεμβρίου, όταν μαζί με τον σύζυγό της, πρίγκιπα Ουίλιαμ, πήγαν μαζί με τα τρία παιδιά τους, τον πρίγκιπα Τζορτζ, 10 ετών, την πριγκίπισσα Σάρλοτ, 8, και τον πρίγκιπα Λούις, 5 ετών σε μια εκκλησία για τη χριστουγεννιάτικη τελετή.

Τους γύρισε «μπούμερανγκ»

Ωστόσο, το περιοδικό People ανέφερε ότι η Κέιτ Μίντλετον φαινόταν μια χαρά μόλις στις 9 Ιανουαρίου όταν γιόρτασε τα γενέθλιά της ιδιωτικά με την οικογένειά της στο Adelaide Cottage στο Ουίνδσορ της Αγγλίας.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024