Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Κέιτ Μίντλετον κράτησε κρυφό το χειρουργείο από αγαπημένα της πρόσωπα

Η Κέιτ Μίντλετον κράτησε κρυφό το χειρουργείο από αγαπημένα της πρόσωπα

Η Κέιτ Μίντλετον αποκαλύπτεται πως κράτησε μυστική μέχρι τελευταία στιγμή την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε.

Μπορεί το παλάτι του Κένσινγκτον να περιέγραψε την πρόσφατη εγχείρηση της Κέιτ Μίντλετον στην κοιλιακή χώρα ως «προγραμματισμένη», αλλά ακόμα και οι πιο κοντινοί της άνθρωποι δεν είχαν ιδέα.

Το People ανέφερε ότι δεν υπήρχε καμία ένδειξη ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με την Κέιτ Μίντλετον πριν από τη νοσηλεία της στο νοσοκομείο στις 16 Ιανουαρίου.

Βρίσκεται σε πολύ καλά χέρια και θα έχει πολλή φροντίδα και υποστήριξη στο σπίτι

Η είδηση της επέμβασης, σύμφωνα με πηγές, ήταν έκπληξη για τους φίλους της οικογένειας, καθώς και για τους ανθρώπους που εργάζονται στενά με τη βασιλική οικογένεια.

Η τελευταία δημόσια εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον

Η Κέιτ Μίντλετον εθεάθη για τελευταία φορά στις 25 Δεκεμβρίου όταν μαζί με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ κια τα τρία τους παιδιά πήγαν στη λειτουργία των Χριστουγέννων.

Το περιοδικό ωστόσο ανέφερε ότι η Κέιτ Μίντλετον έμοιαζε καλά στις 9 Ιανουαρίου όταν γιόρτασε τα γενέθλιά της ιδιωτικά με την οικογένειά της στο Adelaide Cottage στο Windsor, στην Αγγλία.

Μια εβδομάδα αργότερα το παλάτι ανακοίνωσε πως η μελλοντική βασίλισσα Κέιτ Μίντλετον υποβλήθηκε σε μια επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση στην κοιλική χώρα.

Η επέμβαση, σύμφωνα με το PageSix, ήταν σημαντική αλλά δεν σχετιζόταν με καρκίνο και η Κέιτ Μίντλετον θα παραμείνει στην κλινική του Λονδίνου για 10 έως 14 μέρες πριν επιστρέψει σπίτι για να συνεχίσει την ανάρρωσή της.

Το παλάτι του Κένσινγκτον ανακοίνωσε ότι η Κέιτ Μίντλετον είναι απίθανο να επιστρέψει στα δημόσια καθήκοντα πριν από το Πάσχα, αλλά αρνήθηκε να αποκαλύψει περισσότερες πληροφορίες από σεβασμό στην ιδιωτική της ζωή.

«Βρίσκεται σε πολύ καλά χέρια και θα έχει πολλή φροντίδα και υποστήριξη στο σπίτι» δήλωσε πηγή προσκείμενη στη βασιλική οικογένεια στο περιοδικό People.

Οι γονείς της πριγκίπισσας της Ουαλίας θα είναι μια καθησυχαστική παρουσία όταν επιστρέψει στο Windsor για να αναρρώσει.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ θα αναλάβει επίσης τις επίσημες εμφανίσεις του για να φροντίσει τη σύζυγό του και τα τρία τους παιδιά.

Ο 41χρονος πρίγκιπας απαθανατίστηκε να επισκέπτεται την Κέιτ Μίντλετον στο νοσοκομείο στις 18 Ιανουαρίου.

Sports in

Η ώρα της στέψης: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στον… τελικό των τελικών

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (13:30) στον 5ο τελικό της Α1 Γυναικών με την σειρά στο 2-2 και την νικήτρια ομάδα να αναδεικνύεται ταυτόχρονα πρωταθλήτρια.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024