Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τι θέλει να κρύψει η Κέιτ Μίντλετον - Πάνω από μια εβδομάδα στο νοσοκομείο

Τι θέλει να κρύψει η Κέιτ Μίντλετον – Πάνω από μια εβδομάδα στο νοσοκομείο

Η Κέιτ Μίντλετον παραμένει στο νοσοκομείο μετά από την προγραμματισμένη επέμβαση στην κοιλιά. Το παλάτι δεν έχει δώσει περισσότερες πληροφορίες για την υγεία της.

Η παραμονή της Κέιτ Μίντλετον στο νοσοκομείο ξεπέρασε τη μία εβδομάδα, καθώς συνεχίζει να αναρρώνει από εγχείρηση στην κοιλιά στην κλινική του Λονδίνου.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας Κέιτ Μίντλετον εισήχθη στην κλινική του Λονδίνου την περασμένη Τρίτη για μια προγραμματισμένη επέμβαση που φέρεται να ήταν επιτυχημένη.

Έχουν στραφεί 100% στην οικογένεια και βάζουν σε δεύτερο πλάνο τις υποχρεώσεις τους

Μέχρι στιγμής δεν έχει αποκαλυφθεί η φύση της επέμβασης, αλλά πιστεύεται ότι δεν σχετίζεται με καρκίνο.

Η 42χρονη Κέιτ Μίντλετον αναμένεται να περάσει συνολικά 10 με 14 ημέρες στο ιδιωτικό νοσοκομείο, ενώ η ανάρρωσή της έξω από αυτό αναμένεται να διαρκέσει μήνες.

Ο σύζυγός της πρίγκιπας Γουίλιαμ έχει αφαιρέσει από το ημερολόγιό του τις επίσημες εμφανίσεις και συναντήσεις για να φροντίσει την Κέιτ Μίντλετον και να προσέχει τα τρία τους παιδιά.

Στο μεταξύ ο βασιλιάς Κάρολος πρόκειται να υποβληθεί σε θεραπεία για διευρυμένο προστάτη αργότερα μέσα στην εβδομάδα. Μια είδηση που ανακοινώθηκε μόλις 90 λεπτά αφότου έγινε γνωστή η είδηση για την επέμβαση της Κέιτ Μίντλετον.

Ο βασιλιάς Κάρολος ακύρωσε επίσης όλες τις υποχρεώσεις του για την επέμβαση, με την Καμίλα να παροτρύνει τον εργασιομανή σύζυγό της να ηρεμήσει.

Ο Γουίλιαμ στο πλευρό της Κέιτ Μίντλετον

Η Κέιτ Μίντλετον, σύμφωνα με όσα μεταφέρει η MailOnline, φέρεται να τα πηγαίνει καλά μετά την επέμβασή της, με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ να περνάει χρόνο στο πλευρό της.

Δεν αναμένεται να επιστρέψει στα επίσημα καθήκοντά της πριν από το Πάσχα.

Μια βασιλική πηγή δήλωσε στους Sunday Times πως ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον έχουν στραφεί 100% στην οικογένεια και βάζουν σε δεύτερο πλάνο τις υποχρεώσεις τους.

Οι βοηθοί επιμένουν ότι η Κέιτ Μίντλετον θα παραμείνει εκτός οπτικού πεδίου τους επόμενους μήνες αλλά είναι πιθανό να εργάζεται παρασκηνιακά.

«Το πάθος της είναι σαφές. Θα υπάρξει μια τεράστια συνέχιση της εκστρατείας της και θα θέλει να συνεχίσει αυτή τη συζήτηση με το έθνος το συντομότερο δυνατό» επισημαίνουν χαρακτηριστικά.

Μέχρι στιγμής το παλάτι του Κένσινγκτον δεν έχει αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες για την κατάσταση της πριγκίπισσας, αλλά επιβεβαίωσε πως δεν σχετίζεται με καρκίνο.

«Η πριγκίπισσα της Ουαλίας εκτιμά το ενδιαφέρον που θα προκαλέσει αυτή η δήλωση. Ελπίζει ότι το κοινό θα κατανοήσει την επιθυμία της να διατηρήσει όσο το δυνατόν περισσότερη κανονικότητα για τα παιδιά της και την επιθυμία της να παραμείνουν ιδιωτικές οι προσωπικές ιατρικές πληροφορίες της», ανέφερε εκπρόσωπος χαρακτηριστικά.

Sports in

Το «άστρο» του Τσάμπι Αλόνσο: Δεν έχει υπάρχει αυτό που έχει κάνει φέτος η Λεβερκούζεν (vids)

Η Λεβερκούζεν σε 10 ματς στη φετινή σεζόν σε Μπουντεσλίγκα, Europa League και Κύπελλο έχει γλιτώσει την ήττα ή έχει πάρει τη νίκη με γκολ στις καθυστερήσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024