Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πρωτοχρονιά στο νοσοκομείο έκανε η Κέιτ Μίντλετον - Η σιωπή του Παλατιού συνεχίζεται

Πρωτοχρονιά στο νοσοκομείο έκανε η Κέιτ Μίντλετον – Η σιωπή του Παλατιού συνεχίζεται

Το μέλλον της μοναρχίας.

Μεγάλη ανησυχία προκάλεσε η είδηση ότι δύο μέλη από τη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας και απαιτούν νοσοκομειακή περίθαλψη.

Συγκεκριμένα ο βασιλιάς Κάρολος θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για τον προστάτη, ενώ μυστήριο παραμένει ακόμα η κατάσταση της πριγκίπισσας της Ουαλίας. Η Κέιτ Μίντλετον υποβλήθηκε σε αυτό που έχει περιγραφεί ως «χειρουργική επέμβαση στην κοιλιακή χώρα». Θα χρειαστεί να περάσει δύο εβδομάδες στο νοσοκομείο και έως και τρεις μήνες για να αναρρώσει.

Όλες αυτές τις ημέρες, ο Βρετανικός τύπος εκφράζει με κάθε τρόπο τις ανησυχίες του για την υγεία της Πριγκίπισσας της Ουαλίας, ενώ τα σενάρια κάνουν λόγο για σοβαρή ασθένεια.

Πρωτοχρονιά στο νοσοκομείο έκανε η Κέιτ Μίντλετον:

Το Παλάτι του Κένσινγκτον είπε ότι είναι επιθυμία της να κρατήσει ιδιωτικές περισσότερες λεπτομέρειες για την κατάστασή της (αν και έσπευσαν να επιβεβαιώσουν ότι δεν είναι καρκίνος), αλλά, σαφώς, δεδομένου του χρόνου ανάρρωσης, πρόκειται για κάτι σοβαρό.

Η έλλειψη επίσημης ενημέρωσης από το Παλάτι του Μπάκιγχαμ σε συνδυασμό με την παρατεταμένη παραμονή της πριγκίπισσας της Ουαλίας στο νοσοκομείο έχουν πυροδοτήσει όργιο φημών γύρω από την πορεία της υγείας της.

Όπως αναφέρουν ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, η Κέιτ Μίντλετον εισήχθη στο νοσοκομείο στις 28 Δεκεμβρίου και βρίσκεται στα χέρια των γιατρών από τότε. Αν ισχύουν οι παραπάνω ισχυρισμοί, η Κέιτ Μίντλετον άλλαξε χρόνο στο νοσοκομείο, μακριά από τα παιδιά της.

Βράχος στο πλευρό της ο Γουίλιαμ

Στην τελευταία του δημόσια δέσμευση για το παλάτι μια μέρα πριν το χειρουργείο της Κέιτ, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ εμφανίστηκε χωρίς να υπάρχει κανένας υπαινιγμός ότι κάτι δυσάρεστο συνέβαινε στη ζωή του. Φυσικά, ο ίδιος ακύρωσε όλες τις εμφανίσεις του μέχρι νεωτέρας για να βρεθεί στο πλευρό της συζύγου του και για να στηρίξει τα τρία μικρά παιδιά τους.

«Ψαλιδισμένη μοναρχία»

Για μια σύντομη περίοδο την επόμενη εβδομάδα, τα τρία ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας θα απουσιάζουν ταυτόχρονα από τα δημόσια καθήκοντα. Σε μια εποχή που ο αριθμός των μελών της βασιλικής οικογένειας με επίσημο ρόλο έχει ήδη μειωθεί λόγω της αποχώρησης του πρίγκιπα Χάρι, της Μέγκαν Μαρκλ, του πρίγκιπα Άντριου και του ηλικιωμένου Δούκα του Κεντ που πάσχει από κινητικά προβλήματα, τα μόνα μέλη της βασιλικής οικογένειας που θα εμφανίζονται δημόσια θα είναι η Βασίλισσα Καμίλα, η Πριγκίπισσα Άννα, ο Δούκας και η Δούκισσα του Εδιμβούργου και ο Δούκας και η Δούκισσα του Γκλόστερ.

Την επόμενη εβδομάδα, η εστίαση φυσικά θα στραφεί στα μέλη της βασιλικής οικογένειας που θα εξακολουθούν να «εργάζονται» με την Καμίλα να αναλαμβάνει επίσημα καθήκοντα στη Σκωτία. Το ζήτημα αν θα αναλάβουν περισσότερα από τα συνηθισμένα καθήκοντα, είναι διαφορετικό θέμα. «Νομίζω ότι είναι απίθανο να αναθεωρηθούν τα βασιλικά ημερολόγια και να προστεθούν υποχρεώσεις σε ό,τι έχει ήδη συμφωνηθεί, εδώ και μήνες», δήλωσε ο Τζο Λιτλ από το Majesty Magazine. «Δεν νομίζω ότι θα δούμε περισσότερα από τον Έντουαρντ και τη Σόφι και δεν νομίζω ότι η Αν μπορεί να κάνει περισσότερα. Αλλά μπορεί να δούμε περισσότερη προσοχή σε αυτά».

Ενώ η αποχώρηση του Βασιλιά από την παγκόσμια σκηνή θα είναι ελάχιστη, η προσωρινή απουσία του Ουίλιαμ και της Κέιτ, με τον Χάρι και τη Μέγκαν εκτός σκηνής, υπογραμμίζει πόσο μικρή επιθυμία έχει η νεότερη γενιά της βασιλικής οικογένειας να ασχοληθεί με τα κοινά . Δεν φαίνεται να υπάρχει καμία επιθυμία λόγου χάρη να απασχοληθούν ξανά οι πριγκίπισσες Βεατρίκη και Ευγενία.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024