Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κέιτ Μίντλετον: Η τελευταία δημόσια εμφάνιση πριν το χειρουργείο - Ανησυχία στη Βρετανία

Κέιτ Μίντλετον: Η τελευταία δημόσια εμφάνιση πριν το χειρουργείο – Ανησυχία στη Βρετανία

Φουντώνουν τα σενάρια για τη «σοβαρή» κατάσταση της υγείας της Πριγκίπισσας της Ουαλίας

Οργιάζουν οι φήμες για την κατάσταση της υγείας της Κέιτ Μίντλετον, καθώς το Παλάτι του Μπάκιγχαμ δεν έχει προχωρήσει σε κάποια νέα ενημέρωση.

Έντονη ανησυχία για την κατάσταση της υγείας της Κέιτ Μίντλετον

Το γεγονός πως αρκέστηκε να ενημερώσει ότι η Πριγκίπισσα της Ουαλίας προχώρησε σε μια επιτυχημένη προγραμματισμένη εγχείρηση στην κοιλιά και ότι αναρρώνει, έχει προκαλέσει έντονη ανησυχία για το είδος της εγχείρησης στην οποία υποβλήθηκε καθώς το χρονικό διάστημα που θα παραμείνει στο νοσοκομείο (10 με 14 ημέρες) είναι αρκετά μεγάλο.

Η τελευταία δημόσια εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον

Η τελευταία της δημόσια εμφάνιση ήταν στις 25 Δεκεμβρίου όταν συνόδευσε την οικογένειά της στην χριστουγεννιάτικη λειτουργία στην St Mary Magdalene.

Ολόκληρο τον μήνα η πριγκίπισσα της Ουαλίας έκανε μόνο τέσσερις δημόσιες εμφανίσεις. Οι άλλες τρεις ήταν στις 5 Δεκεμβρίου στο παιδιατρικό νοσοκομείο Evelina London, το βράδυ της ίδιας ημέρας σε επίσημο δείπνο για το Διπλωματικό Σώμα που έγινε στο Μπάκιγχαμ και στις 8 Δεκεμβρίου στο Αββαείο του Ουέστμινστερ για τα κάλαντα των Χριστουγέννων.

«Κάτι πήγε στραβά μετά την εγχείρηση»

Εν τω μεταξύ, η Ισπανίδα δημοσιογράφος Concha Calleja, μιλώντας στην εκπομπή Fiesta του Telecinco και επικαλούμενη συνομιλία της με ένα βοηθό του Παλατιού αποκάλυψε ποια είναι πραγματικά η κατάσταση της Κέιτ Μίντλετον μετά την εγχείρηση.

«Μίλησα με έναν βοηθό στο παλάτι και με διαβεβαίωσε ότι κάτι δεν πήγε καλά στη μετεγχειρητική περίοδο. Η κατάσταση είναι τόσο σοβαρή που γι’ αυτό αποφάσισαν να στείλουν αυτές τις δηλώσεις» είπε για να συνεχίσει:

«Η τελευταία φορά που την είδαμε ήταν στο χριστουγεννιάτικο γεύμα και από τότε άρχισε να μην αισθάνεται καλά. Η Κέιτ εισήχθη στις 28 Δεκεμβρίου και βρίσκεται στα χέρια των γιατρών για αρκετές ημέρες. Πιστεύω ότι το παλάτι θα εκδώσει νέα ανακοίνωση τις επόμενες ημέρες, εξηγώντας καλύτερα τι συμβαίνει.

Η επέμβαση ήταν από μόνη της σοβαρή, διήρκεσε αρκετές ώρες και είχε αυξημένο κίνδυνο, που δεν προέκυψε στο χειρουργικό τραπέζι αλλά στη μετεγχειρητική περίοδο» ανέφερε χαρακτηριστικά σύμφωνα με τη Marca.

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024