Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Επιπλοκή μετά το χειρουργείο»: Οργιάζουν οι φήμες για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον

«Επιπλοκή μετά το χειρουργείο»: Οργιάζουν οι φήμες για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον

Η εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον που ίσως να πρόδωσε το πρόβλημα της υγείας της.

Σαν «βόμβα» έσκασε η είδηση ότι η Κέιτ Μίντλεον υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στην κοιλιακή χώρα και πως δεν θα επιστρέψει στα καθήκοντά της πριν από το Πάσχα. Από εκεί και ύστερα, με το σταγονόμετρο έρχονται οι πληροφορίες για την υγεία της, με την κατάσταση να παραπέμπει σε κάτι πολύ δύσκολο και σοβαρό.

Εδώ και μέρες η Κέιτ Μίντλετον νοσηλεύεται σε κλινική του Λονδίνου, όπου αναμένεται να βρίσκεται και αυτή την εβδομάδα. Ο βρετανικός Τύπος δείχνει να ανησυχεί, ενώ οι φήμες οργιάζουν για την πολυήμερη νοσηλεία της. Ορισμένα σενάρια κάνουν λόγο για σοβαρή ασθένεια και άλλα για δύσκολη μετεγχειρητική πορεία.

Υπήρξε επιπλοκή μετά το χειρουργείο, ισχυρίζεται Ισπανίδα δημοσιογράφος

Μια Ισπανίδα δημοσιογράφος Concha Calleja, μιλώντας στην εκπομπή Fiesta του Telecinco, αποκάλυψε πώς είναι η κατάσταση της Κέιτ Μίντλετον μετά την προγραμματισμένη εγχείρηση στην κοιλιά.

«Μίλησα με έναν βοηθό στο παλάτι και με διαβεβαίωσε ότι κάτι δεν πήγε καλά στη μετεγχειρητική περίοδο. Η κατάσταση είναι τόσο σοβαρή που γι’ αυτό αποφάσισαν να στείλουν αυτές τις δηλώσεις» είπε για να συνεχίσει: «Η τελευταία φορά που την είδαμε ήταν στο χριστουγεννιάτικο γεύμα και από τότε άρχισε να μην αισθάνεται καλά. Η Κέιτ εισήχθη στις 28 Δεκεμβρίου και βρίσκεται στα χέρια των γιατρών για αρκετές ημέρες. Πιστεύω ότι το παλάτι θα εκδώσει νέα ανακοίνωση τις επόμενες ημέρες, εξηγώντας καλύτερα τι συμβαίνει. Η επέμβαση ήταν από μόνη της σοβαρή, διήρκεσε αρκετές ώρες και είχε αυξημένο κίνδυνο, που δεν προέκυψε στο χειρουργικό τραπέζι αλλά στη συνέχεια».

Οργιάζουν τα δημοσιεύματα

«Η Κέιτ Μίντλετον στο νοσοκομείο… κάτι κρύβουν». Με αυτόν τον τίτλο ειδικός σε θέματα που αφορούν στο παλάτι αποτυπώνει την κατάσταση που επικρατεί στη βρετανική βασιλική οικογένεια και που έχει ταρακουνήσει τη Γηραιά Αλβιώνα.

Το παλάτι αρνείται να δώσει λεπτομέρειες και διαμηνύει ότι η πριγκίπισσα είναι καλά στην υγεία της.

Παρά το γεγονός ότι από το παλάτι, με ανακοίνωση, καθιστούν σαφές ότι η Κέιτ είναι καλά στην υγεία της μετά την επέμβαση και πως δεν υπάρχει κακοήθεια, ο δημοσιογράφος Μαρκ Ροσέ εξηγεί στο περιοδικό Madame Figaro ότι η κατάσταση είναι «πολύ σοβαρή».

Τη συγκεκριμένη θέση τη στηρίζει ο συγγραφέας του βιβλίου «Les Borgia à Buckingham» στο γεγονός ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας θα χρειαστεί να μείνει για καιρό, μέχρι το Πάσχα συγκεκριμένα, μακριά από τα καθήκοντά της, τις δημόσιες εμφανίσεις της.

Πηγές δήλωσαν στους Times ότι μόλις η πριγκίπισσα πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο θα εργαστεί από το κρεβάτι της.

Οι γονείς της δίπλα στους μικρούς πρίγκιπες

Το παλάτι του Κένσινγκτον ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι η Κέιτ υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, σπεύδοντας να ξεκαθαρίθσει ότι δεν πρόκειται για καρκίνο. Μετά από περίπου 90 λεπτά, το Παλάτι ανακοίνωσε ότι ο βασιλιάς Κάρολος θα υποβληθεί σε εγχείρηση προστάτη.

Η Κέιτ Μίντλετον μεταφέρθηκε στην κλινική την Τρίτη για το ραντεβού της χειρουργικής επέμβασης και δεν πήγε με ασθενοφόρο, δήλωσαν πηγές.

Τα τρία παιδιά της ήταν όλα στο σχολείο Lambrook στο Μπερκσάιρ την επόμενη ημέρα, καθώς η οικογένεια προσπάθησε να διατηρήσει την καθημερινότητά της. Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ εθεάθη, την Πέμπτη, να φεύγει από το νοσοκομείο The London Clinic, δείχνοντας προβληματισμένος. Σύμφωνα με δημοσιεύματα οι γονείς της Κέιτ Μίντλετον βρίσκονται κοντά στα εγγόνια τους προκειμένου να βοηθήσουν.

Η εμφάνιση που ίσως να πρόδωσε το πρόβλημα υγείας

Στις 30 Νοεμβρίου του 2023 η Κέιτ Μίντλετον και ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ είχαν κάνει μια κοινή δημόσια βραδινή εμφάνιση όπου παρακολούθησαν το Royal Variety Performance.

Η συγκεκριμένη εμφάνιση είχε συμπέσει με τις αποκαλύψεις του Όμιντ Σκόμπι μέσα από το βιβλίο του Endgame που ισχυριζόταν ότι η Κέιτ και ο Κάρολος ήταν τα μέλη της βασιλικής οικογένειας που έκαναν τα ρατσιστικά σχόλια για το χρώμα της επιδερμίδας του πρίγκιπα Αρτσι.

Τότε η Κέιτ είχε εμφανιστεί χωρίς τη συνηθισμένη λάμψη της ελαφρώς καταβεβλημένη. Η Πριγκίπισσα της Ουαλίας είχε κάνει μια θεαματική είσοδο με μάξι φόρεμα με μακριά μανίκια που έφταναν στο πάτωμα.

Άγγιζε συνεχώς την κοιλιά της.

Αλλά αυτό που τότε δεν πέρασε απαρατήρητο ήταν το γεγονός ότι άγγιζε συνεχώς την κοιλιά της. Τότε πολλοί θεώρησαν ότι η κακή διάθεση της Κέιτ οφειλόταν στα γεγονότα με το βιβλίο του Σκόμπι. Αλλά μήπως τελικά απλά δεν αισθανόταν καλά;

Sports in

Ολυμπιακός: Η απονομή του τροπαίου στα κορίτσια του Θρύλου

Δείτε την απονομή του τροπαίου στις παίκτριες του Ολυμπιακού, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ γυναικών για 8η φορά στην ιστορία των ερυθρόλευκων

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024