Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κέιτ Μίντλετον: Τα τρία σενάρια για την υγεία της – Τι αποκαλύπτει ελληνίδα γιατρός

Κέιτ Μίντλετον: Τα τρία σενάρια για την υγεία της – Τι αποκαλύπτει ελληνίδα γιατρός

«Δε θέλω να είμαστε τώρα όλοι αγγελιοφόροι κακών ειδήσεων, αλλά σίγουρα παραπέμπει σε κάτι πολύ άσχημο…»

Μυστηρίου εξακολουθεί να καλύπτει τη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στην κοιλιακή χώρα η Πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον.

«Οι γνώμες διίστανται αλλά το χειρότερο ενδεχόμενο που μπορεί να αφορά το πάγκρεας ή το έντερο ή κάποιο λέμφωμα, καρκίνοι που χρειάζονται μεγάλης διάρκειας νοσηλεία, δεν μπορεί να αποκλειστεί», είπε μιλώντας στην ΕΡΤ η πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Γιατρών του Ηνωμένου Βασιλείου, Κική Σονίδου σχετικά με τη «μυστηριώδη ασθένεια» της  πριγκίπισσας της Ουαλίας.

Η κυρία Σονίδου, επεσήμανε την εξωστρέφεια των ανακτόρων που μέσα σε δύο ώρες ανακοίνωσαν τόσο τα ανησυχητικά νέα για την Κέιτ Μίντλετον , όσο και για την επέμβαση ρουτίνας στην οποία θα υποβληθεί ο βασιλιάς Κάρολος.

«Δεν είναι μια επέμβαση ρουτίνας όταν πας σε ένα ιδιωτικό νοσοκομείο του Λονδίνου, αρκετά εξειδικευμένο σε καρκίνους»

«Για την Κέιτ, που φαινομενικά τουλάχιστον από τις φωτογραφίες που ανέβασαν τα Χριστούγεννα ήταν υγιής, θα έπρεπε για κάποιον που την παρατηρεί να ανησυχήσει ότι είναι αρκετά αδύνατη», είπε η Κική Σονίδου. Επεσήμανε παράλληλα ότι η όποια άλλη δημοσίευση για την κατάσταση της υγείας της, «δεν βοηθάει ούτε την ίδια ούτε τα παιδιά τους, γιατί πρέπει να αποτραπούν ακραίες αντιδράσεις από τον κόσμο που θα υπάρξουν σίγουρα, αν μαθευτεί κάτι αρνητικό».

«Δε θέλω να είμαστε τώρα όλοι αγγελιοφόροι κακών ειδήσεων, αλλά σίγουρα παραπέμπει σε κάτι πολύ άσχημο που μπορεί να αφορά το πάγκρεας ή το έντερο ή κάποιο λέμφωμα. Σε αυτές τις τρεις πιθανές διαγνώσεις κινούμαστε και η συντριπτική πλειοψηφία πιστεύει ότι πρόκειται για κακοήθεια. Ακόμα και μια υστερεκτομή, ένα γυναικολογικό χειρουργείο, δεν είναι παραπάνω από δυο μέρες νοσηλείας στο Ηνωμένο Βασίλειο. Άρα καταλαβαίνουμε ότι πρόκειται για κάτι πιο περίπλοκο και οι απόψεις διίστανται».

«Δεν είναι μια επέμβαση ρουτίνας όταν πας σε ένα ιδιωτικό νοσοκομείο του Λονδίνου, αρκετά εξειδικευμένο σε καρκίνους.

Εκεί έχουν νοσηλευτεί και μέλη της βασιλικής οικογένειας στο παρελθόν και πολλοί επώνυμοι. Έχει μια εξειδικευμένη ομάδα σε λαπαροσκοπική χειρουργική που είναι πολύ καλή σε δύσκολες περιπτώσεις και περίεργα ιατρικά περιστατικά.

Όταν μια νέα γυναίκα φαινομενικά υγιής δεν θα μπορέσει να επιστρέψει στα καθήκοντά της τουλάχιστον μέχρι το Πάσχα, θα μείνει στο νοσοκομείο δύο εβδομάδες, ενώ γνωρίζουμε πολύ καλά ότι χρόνοι νοσηλείας είναι πάρα πολύ μικροί στο Ηνωμένο Βασίλειο για να αποφεύγουμε ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις, καταλαβαίνουμε ότι πρόκειται για κάτι σοβαρό. Απλώς η επιλογή τους ήταν να μην βγουν πολλά προς την δημοσιότητα, να το σεβαστούμε αυτό», είπε η πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Γιατρών του Ηνωμένου Βασιλείου.

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024