Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σιωπή από πρίγκιπα Χάρι για τον βασιλιά Κάρολο και την Κέιτ Μίντλετον - Τα μαθαίνει όλα τελευταίος

Σιωπή από πρίγκιπα Χάρι για τον βασιλιά Κάρολο και την Κέιτ Μίντλετον – Τα μαθαίνει όλα τελευταίος

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ δεν έχουν αναφερθεί δημόσια στα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζουν ο πατέρας του βασιλιάς Κάρολος και η Κέιτ Μίντλετον.

Ο πρίγκιπας Χάρι φέρεται να ενημερώθηκε για την ασθένεια του βασιλιά Καρόλου από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης αντί από το παλάτι.

Σύμφωνα με αναφορές, ο πρίγκιπας Χάρι ενημερώθηκε για τη διάγνωση του πατέρα του βασιλιά Καρόλου με μήνυμα από το παλάτι, αλλά πιστεύεται ότι είχε προηγουμένως μάθει τα νέα από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Ο πρίγκιπας Χάρι μέχρι στιγμής έχει παραμείνει σιωπηλός για την είδηση σχετικά με την υγεία του βασιλιά Καρόλου και της Κέιτ Μίντλετον.

Το παλάτι τον ενημέρωσε ξεχωριστά το μεσημέρι της Τετάρτης για την επιτυχή επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε η Κέιτ Μίντλετον στην κοιλιακή χώρα.

Η είδηση έρχεται λίγες ώρες πριν ο πρίγκιπας Χάρι παρουσιαστεί ως «Ζωντανός Θρύλος της Αεροπορίας» σε μια τελετή που θα είναι οικοδεσπότης ο Τζον Τραβόλτα στο Μπέβερλι Χιλς της Καλιφόρνια.

Δεν είναι ξεκάθαρο αν ο πρίγκιπας Χάρι ή η σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ θα δώσουν το παρών στα βραβεία, όπου ο πρίγκιπας Χάρι θα τιμηθεί και για το έργο του με τo Invictus Games Foundation.

Τόσο το παλάτι όσο και εκπρόσωπος των Σάσεξ αρνήθηκαν να σχολιάσουν τη σιωπή του πρίγκιπα Χάρι για τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζουν ο πατέρας του βασιλιάς Κάρολος και η Κέιτ Μίντλετον.

Αποφεύγουν νέες εντάσεις

Γίνεται κατανοητό, σύμφωνα με τη MailOnline, ότι καμία από τις δύο πλευρές δεν είναι πρόθυμη να πυροδοτήσει εντάσεις εντός της οικογένειας που έχει κλονιστεί από μια σειρά γεγονότων τους τελευταίους μήνες.

Η τελευταία εξέλιξη φέρεται να απηχεί την κατάρρευση της επικοινωνίας των δύο πλευρών όταν πέθανε η βασίλισσα Ελισάβετ τον Σεπτέμβριο του 2022.

Ο πρίγκιπας Χάρι έμαθε τον θάνατο της γιαγιάς του μέσω ειδοποίησης ενώ κατευθυνόταν προς τη Σκωτία, όταν έγινε η πρώτη δημόσια ανακοίνωση.

Στο μεταξύ, η πριγκίπισσα της Ουαλίας θα περάσει τρίτη νύχτα στο νοσοκομείο μετά από σοβαρή επέμβαση στην κοιλιακή χώρα.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, οι γονείς και τα αδέρφια της έχουν αναβάλει τις υποχρεώσεις τους για να την υποστηρίξουν στην ανάρρωσή της και να φροντίσουν τον πρίγκιπα Τζορτζ, την πριγκίπισσα Σάρλοτ, και τον πρίγκιπα Λούις.

Η Κέιτ Μίντλετον, σύμφωνα με τις αναφορές, είναι καλά και αναρρώνει μετά από την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στην κλινική του Λονδίνου στο Marylebone, ενώ την ίδια ημέρα αποκαλύφθηκε πως ο βασιλιάς Κάρολος θα ακολουθήσει θεραπεία για διευρυμένο προστάτη.

Sports in

Η αποστολή του Ολυμπιακού για Λαμία: Χωρίς Κάρμο, Ορτέγκα και Γιόβετιτς (pic)

Έμειναν εκτός για να ξεκουραστούν ενόψει του ημιτελικού με την Άστον Βίλα, όπως επίσης και ο Ντόι με τον Ιμπόρα – Αναλυτικά η αποστολή για το ματς με Λαμία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024