Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Κέιτ Μίντλετον νοσηλεύεται μετά από εγχείρηση - Aκυρώνει όλες τις υποχρεώσεις μέχρι το Πάσχα

Η Κέιτ Μίντλετον νοσηλεύεται μετά από εγχείρηση – Aκυρώνει όλες τις υποχρεώσεις μέχρι το Πάσχα

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας δεν προβλέπεται να επιστρέψει στα βασιλικά της καθήκοντα πριν από το Πάσχα, όπως ανέφερε το παλάτι του Κένσινγκτον σε σχετική ανακοίνωση.

Το παλάτι του Κένσινγκτον ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας, 42 ετών, υποβλήθηκε σε «προγραμματισμένη εγχείρηση στην κοιλιά» στην Κλινική του Λονδίνου την προηγούμενη ημέρα.

Η πριγκίπισσα Κέιτ έκανε την τελευταία της δημόσια εμφάνιση τα Χριστούγεννα

«Η επέμβαση ήταν επιτυχής και εκτιμάται ότι θα παραμείνει στο νοσοκομείο για δέκα έως δεκατέσσερις ημέρες, προτού επιστρέψει στο σπίτι της για να συνεχίσει την αποθεραπεία της», ανέφερε η ανακοίνωση. «Με βάση τις τρέχουσες ιατρικές συμβουλές, είναι απίθανο να επανέλθει στα δημόσια καθήκοντα πριν από το Πάσχα».

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας ζητά συγγνώμη

«Η πριγκίπισσα της Ουαλίας εκτιμά το ενδιαφέρον που θα προκαλέσει αυτή η δήλωση. Ευελπιστεί ότι το κοινό θα κατανοήσει την επιθυμία της να διατηρήσει όσο το δυνατόν περισσότερη κανονικότητα για τα παιδιά της- και την επιθυμία της να παραμείνουν ιδιωτικές οι προσωπικές ιατρικές πληροφορίες της», συνεχίζει η ανακοίνωση. «Το Παλάτι του Κένσινγκτον θα παρέχει, ως εκ τούτου, ενημερώσεις σχετικά με την πρόοδο της Βασιλικής Υψηλότητας μόνο όταν υπάρχουν ουσιαστικές νέες πληροφορίες προς ενημέρωση».

«Η πριγκίπισσα της Ουαλίας επιθυμεί να ζητήσει συγγνώμη από όλους τους ενδιαφερόμενους για το γεγονός ότι θα πρέπει να αναβάλει τις προσεχείς υποχρεώσεις της».

Η πριγκίπισσα Κέιτ έκανε την τελευταία της δημόσια εμφάνιση τα Χριστούγεννα, όταν πήγε μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας στην καθιερωμένη τους διαδρομή προς την εκκλησία.

Περπάτησε με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και τα τρία τους παιδιά – τον πρίγκιπα Γεώργιο, 10 ετών, την πριγκίπισσα Σάρλοτ, 8 ετών, και τον πρίγκιπα Λούη, 5 ετών – στην εκκλησία της Αγίας Μαρίας Μαγδαληνής στο Νόρφολκ.

*Με πληροφορίες από People

Sports in

Ο κόσμος του Ολυμπιακού στις εξέδρες, η στήριξη των αδερφών Αγγελόπουλων και ο… Μήτρου Λονγκ(vid)

Δείτε μέσα από την παρακάμερα της ΚΑΕ Ολυμπιακός όσα έγιναν εντός και εκτός παρκέ στον 2ο προημιτελικό με την Μπαρτσελόνα (77-69).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024