Η Κέιτ Μίντλετον νοσηλεύεται μετά από εγχείρηση – Aκυρώνει όλες τις υποχρεώσεις μέχρι το Πάσχα
Η πριγκίπισσα της Ουαλίας δεν προβλέπεται να επιστρέψει στα βασιλικά της καθήκοντα πριν από το Πάσχα, όπως ανέφερε το παλάτι του Κένσινγκτον σε σχετική ανακοίνωση.
Το παλάτι του Κένσινγκτον ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας, 42 ετών, υποβλήθηκε σε «προγραμματισμένη εγχείρηση στην κοιλιά» στην Κλινική του Λονδίνου την προηγούμενη ημέρα.
Η πριγκίπισσα Κέιτ έκανε την τελευταία της δημόσια εμφάνιση τα Χριστούγεννα
«Η επέμβαση ήταν επιτυχής και εκτιμάται ότι θα παραμείνει στο νοσοκομείο για δέκα έως δεκατέσσερις ημέρες, προτού επιστρέψει στο σπίτι της για να συνεχίσει την αποθεραπεία της», ανέφερε η ανακοίνωση. «Με βάση τις τρέχουσες ιατρικές συμβουλές, είναι απίθανο να επανέλθει στα δημόσια καθήκοντα πριν από το Πάσχα».
Η πριγκίπισσα της Ουαλίας ζητά συγγνώμη
«Η πριγκίπισσα της Ουαλίας εκτιμά το ενδιαφέρον που θα προκαλέσει αυτή η δήλωση. Ευελπιστεί ότι το κοινό θα κατανοήσει την επιθυμία της να διατηρήσει όσο το δυνατόν περισσότερη κανονικότητα για τα παιδιά της- και την επιθυμία της να παραμείνουν ιδιωτικές οι προσωπικές ιατρικές πληροφορίες της», συνεχίζει η ανακοίνωση. «Το Παλάτι του Κένσινγκτον θα παρέχει, ως εκ τούτου, ενημερώσεις σχετικά με την πρόοδο της Βασιλικής Υψηλότητας μόνο όταν υπάρχουν ουσιαστικές νέες πληροφορίες προς ενημέρωση».

«Η πριγκίπισσα της Ουαλίας επιθυμεί να ζητήσει συγγνώμη από όλους τους ενδιαφερόμενους για το γεγονός ότι θα πρέπει να αναβάλει τις προσεχείς υποχρεώσεις της».
Η πριγκίπισσα Κέιτ έκανε την τελευταία της δημόσια εμφάνιση τα Χριστούγεννα, όταν πήγε μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας στην καθιερωμένη τους διαδρομή προς την εκκλησία.
Περπάτησε με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και τα τρία τους παιδιά – τον πρίγκιπα Γεώργιο, 10 ετών, την πριγκίπισσα Σάρλοτ, 8 ετών, και τον πρίγκιπα Λούη, 5 ετών – στην εκκλησία της Αγίας Μαρίας Μαγδαληνής στο Νόρφολκ.
*Με πληροφορίες από People
- Ιράν: Οι βομβαρδισμοί των ΗΠΑ ήταν πιο εκτεταμένοι από τους προηγούμενους – Επλήγησαν «πάνω από 80 στόχοι»
- Ιρλανδία: Η Βουλή εγκρίνει απαγόρευση των εισαγωγών προϊόντων από ισραηλινούς οικισμούς στη Δυτικη Οχθη
- Κρίση θεσμών στην Ελλάδα;
- Ανεξέλεγκτες οι χρήσεις της ΑΙ στο δημόσιο τομέα
- Ταξί: Συνελήφθησαν 4 οδηγοί που εισέπραξαν υπερβολικό κόμιστρο από τουρίστες
- Ισραήλ: Ο Λίβανος πρέπει να εξαλείψει «τον κίνδυνο» της Χεζμπολάχ στον νότο, δηλώνει το Βερολίνο
- Καναδάς: Η Βρετανική Κολομβία προσφεύγει κατά της OpenAI για την πολύνεκρη τραγωδία του Τάμπλερ Ριτζ
- Ουκρανία: Νέα μεγάλη ρωσική επίθεση με βαλλιστικούς πυραύλους κατά του Κιέβου
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/erik-mclean-go7GkMubo5c-unsplash-1-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442