Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δεν ζητά συγγνώμη από την Κέιτ Μίντλετον και τον βασιλιά Κάρολο - «Είμαι απογοητευμένος»

Δεν ζητά συγγνώμη από την Κέιτ Μίντλετον και τον βασιλιά Κάρολο – «Είμαι απογοητευμένος»

Ο συγγραφέας του βιβλίου «Endgame» που κατονόμασε την Κέιτ Μίντλετον και τον βασιλιά Κάρολο ως τους «βασιλικούς ρατσιστές» δεν ζήτησε συγγνώμη σε συνέντευξή του.

Έχουν περάσει λίγες ώρες από την εκρηκτική αποκάλυψη των ονομάτων της Κέιτ Μίντλετον και του βασιλιά Καρόλου ως των «βασιλικών ρατσιστών» στο βιβλίο «Endgame» και ο συγγραφέας Omid Scobie αρνείται να ζητήσει συγγνώμη.

Με τον Omid Scobie να προσπαθεί να αρνηθεί την ευθύνη για τη δημοσιοποίηση των ονομάτων τους, οι μεταφραστές της ολλανδικής έκδοσης επέμειναν ότι τα ονόματα βρίσκονταν στο χειρόγραφο που τους έστειλαν.

Σε μια τεταμένη συνέντευξη του Omid Scobie στο BBC, ο συγγραφέας είχε την ευκαιρία να ζητήσει δημόσια συγγνώμη. Κάτι που τελικά δεν έκανε. «Δεν θα απολογηθώ γιατί ακόμα θέλω να μάθω τι έχει συμβεί» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Επισημαίνοντας πως το βιβλίο «Endgame» για το οποίο ήταν εξαιρετικά περήφανος έχει επισκιαστεί από ένα γεγονός που του προκάλεσε μεγάλη απογοήτευση.

Υπάρχουν ανεύθυνοι άνθρωποι σε αυτή τη χώρα που έχουν παραβιάσει τον νόμο και επαναλαμβάνουν ονόματα που δεν έπρεπε να επαναληφθούν ποτέ

Ήταν στην ολλανδική έκδοση του βιβλίου που κατονομάστηκαν η Κέιτ Μίντλετον και ο βασιλιάς Κάρολος ως τα δύο μέλη της βασιλικής οικογένειας που είχαν ανησυχίες για το πόσο σκούρο θα είναι το δέρμα του μικρού πρίγκιπα Άρτσι.

Και ήταν ο δημοσιογράφος Piers Morgan που αποκάλυψε ζωντανά στον αέρα τα δύο ονόματα στη βρετανική τηλεόραση και στα εκατομμύρια ακολούθους του μέσα από μια ανάρτηση στα social media.

Η αποκάλυψη έκανε τον γύρο του κόσμου, καθώς τα ονόματα της Κέιτ Μίντλετον και του βασιλιά Καρόλου έπαιζαν στα media σε όλο τον κόσμο τις τελευταίες ώρες.

Αρνείται την ευθύνη η Μέγκαν Μαρκλ

Πηγές κοντά στη δούκισσα του Σάσεξ, η οποία φέρεται να είχε κατονομάσει το δίδυμο σε μια επιστολή προς τον βασιλιά Κάρολο επέμειναν στην Telegraph πως δεν είχε ποτέ την πρόθεση να κατονομαστούν δημόσια.

Επέμειναν μάλιστα πως δεν ήταν εκείνη και η ομάδα της που διέρρευσε τα ονόματα της Κέιτ Μίντλετον και του βασιλιά Καρόλου στον συγγραφέα Omid Scobie.

Όταν ο Omid Scobie ρωτήθηκε αν θα μπορούσε να πει ότι αυτό δεν ήταν ένα διαφημιστικό κόλπο για να πουληθούν περισσότερα αντίτυπα, ο συγγραφέας ορκίστηκε στη ζωή του και την οικογένειά του.

«Υπάρχουν ανεύθυνοι άνθρωποι σε αυτή τη χώρα που έχουν παραβιάσει τον νόμο και επαναλαμβάνουν ονόματα που δεν έπρεπε να επαναληφθούν ποτέ», σημείωσε χαρακτηριστικά στη συνέντευξή του βάζοντας στο κάδρο τον δημοσιογράφο Piers Morgan.

«Το βιβλίο που έγραψα, το βιβλίο που επιμελήθηκα, το βιβλίο που υπέγραψα δεν περιείχε ονόματα. Είμαι τόσο απογοητευμένος όσο όλοι οι άλλοι», συμπλήρωσε στη συνέντευξή του.

Επισήμανε πως βρίσκεται σε εξέλιξη μια πλήρης έρευνα για το τι συνέβη, καθώς και ο ίδιος το άκουσε για πρώτη φορά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Εξήγησε ότι έδινε συνεντεύξεις την ημέρα που ο Ολλανδός εκδότης του είπε ότι υπήρχε ένα «λάθος στη μετάφραση».

«Ανυπομονώ λοιπόν να μάθω περισσότερα για αυτό γιατί η αγγλική έκδοση του βιβλίου -η μόνη που ξέρω- η έκδοση στην οποία υπέγραψα, δεν περιέχει ονόματα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ενώ ο Omid Scobie έδινε συνέντευξη, τα μέλη της βασιλικής οικογένειας συνέχιζαν τις υποχρεώσεις τους, με τον βασιλιά Κάρολο να μεταβαίνει στο Ντουμπάι για το COP28 και τον πρίγκιπα Γουίλιαμ με την Μίντλετον να παρίστανται στο Royal Variety Performance στο Λονδίνο.

Σύμφωνα με πηγές κοντά στο παλάτι, η βασιλική οικογένεια είναι ενωμένη αφού η Κέιτ Μίντλετον και ο βασιλιάς Κάρολος κατονομάστηκαν ως οι «βασιλικοί ρατσιστές».

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024