Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ανησυχία για την Κέιτ Μίντλετον: Η ουλή στο κεφάλι και η επίσκεψη του πρίγκιπα Ουίλιαμ

Ανησυχία για την Κέιτ Μίντλετον: Η ουλή στο κεφάλι και η επίσκεψη του πρίγκιπα Ουίλιαμ

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ επισκέφτηκε τη σύζυγο του Κέιτ Μίντλετον στο νοσοκομείο καθώς αναρρώνει από εγχείρηση στην κοιλιακή χώρα.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ βρίσκεται δίπλα στη σύζυγο του Κέιτ Μίντλετον καθώς αυτή αναρρώνει στο νοσοκομείο μετά από εγχείρηση στην κοιλιακή χώρα.

Την Πέμπτη, ο πρίγκιπας της Ουαλίας, 41 ετών, επισκέφθηκε τη σύζυγο του στο νοσοκομείο, αφού το παλάτι του Κένσινγκτον ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας, 42 ετών, υποβλήθηκε σε «προγραμματισμένη εγχείρηση στην κοιλιά» την προηγούμενη ημέρα.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ της Βρετανίας φεύγει από την Κλινική του Λονδίνου, όπου η Αικατερίνη, πριγκίπισσα της Ουαλίας, νοσηλεύεται για εγχείρηση στην κοιλιά, στο Λονδίνο, Βρετανία, 18 Ιανουαρίου 2024. REUTERS/Hannah McKay

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ φωτογραφήθηκε να φεύγει από την ιδιωτική κλινική του Λονδίνου περίπου στις 12:35 μ.μ. τοπική ώρα την Πέμπτη. Οδήγησε μόνος του προς το νοσοκομείο, σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα The Telegraph.

«Το Παλάτι του Κένσινγκτον θα παρέχει, ως εκ τούτου, ενημερώσεις σχετικά με την πρόοδο της Βασιλικής Υψηλότητας μόνο όταν υπάρχουν ουσιαστικές νέες πληροφορίες προς ενημέρωση»

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ είναι κατανοητό ότι σχεδιάζει να περάσει όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο με την πριγκίπισσα Κέιτ καθώς εκείνη αναρρώνει μετά τη νοσηλεία της στο νοσοκομείο ενώ θα εξισορροπήσει τις ημερήσιες επισκέψεις με τη φροντίδα των τριών παιδιών τους – του πρίγκιπα Τζορτζ, 10 ετών, της πριγκίπισσας Σάρλοτ, 8 ετών, και του πρίγκιπα Λούη, 5 ετών – στο σπίτι στο Γουίνδσορ.

Η «μυστηριώδης» ουλή

Η Κέιτ έχει μια ουλή τριών εκατοστών στην αριστερή πλευρά του κεφαλιού της από τότε που ήταν παιδί. Παρατηρήθηκε για πρώτη φορά το 2011, όταν η πριγκίπισσα διεξήγαγε την πρώτη της μοναχική βασιλική υποχρέωση σε ένα επίσημο ιδιωτικό δείπνο στο Clarence House. Επιβεβαιώθηκε ότι ήταν αποτέλεσμα χειρουργικής επέμβασης που πραγματοποιήθηκε όταν ήταν ακόμη μικρό παιδί.

Reuters

Μια επίσημη δήλωση εξήγησε ότι «η ουλή αφορούσε μια παιδική επέμβαση», αλλά ανέφερε ότι οι λεπτομέρειες της επέμβασης αποτελεί ιδιωτικό ζήτημα. Βασιλικές πηγές επιβεβαίωσαν ότι επρόκειτο για «μια πολύ σοβαρή επέμβαση», αλλά αρνήθηκαν να κάνουν περαιτέρω σχόλια.

Ωστόσο, οι χειρουργοί της εποχής δήλωσαν ότι η ουλή είναι σχεδόν απίθανο να είναι αποτέλεσμα όγκου και μπορεί να προκλήθηκε από την αφαίρεση κάποιου γενετικού σημαδιού.

Οι πρωινές ναυτίες

Η πριγκίπισσα εισήχθη στο νοσοκομείο για τρεις ημέρες με βαριά πρωινή ναυτία το 2012, ενώ ήταν έγκυος στον πρίγκιπα Γεώργιο. Εισήχθη στο Νοσοκομείο King Edward VII’s Hospital – ένα ιδιωτικό νοσοκομείο στο Marylebone που χρησιμοποιείται από τη βασιλική οικογένεια για περισσότερο από έναν αιώνα.

Reuters

Η Κέιτ συνέχισε να υποφέρει και πάλι από hyperemesis gravidarum (HG) ενώ ήταν έγκυος στην πριγκίπισσα Σάρλοτ το 2014 και στον πρίγκιπα Λούη το 2018. Η πάθηση αυτή οδήγησε την πριγκίπισσα να ανακοινώσει νωρίς τις δύο τελευταίες εγκυμοσύνες της, πριν φτάσει στο κρίσιμο σημείο των 12 εβδομάδων.

Κοιλιακή χειρουργική επέμβαση

Η πριγκίπισσα υποβλήθηκε σε προγραμματισμένη εγχείρηση στην κοιλιακή χώρα και θα περάσει έως και δύο εβδομάδες στο νοσοκομείο, όπως αποκάλυψαν σήμερα βασιλικοί σύμβουλοι. Η Κέιτ εισήχθη χθες στην Κλινική του Λονδίνου στο Marylebone για την προγραμματισμένη επέμβαση και πρόκειται να παραμείνει στο νοσοκομείο για δέκα έως 14 ημέρες.

Στη συνέχεια θα επιστρέψει στο σπίτι της στο Ουίνδσορ για να συνεχίσει την αποθεραπεία της με την υποστήριξη της οικογένειας της, ανέφερε το παλάτι του Κένσινγκτον. Εξυπακούεται ότι δεν επρόκειτο για καρκινικός όγκος, αλλά δεν δόθηκαν άλλες λεπτομέρειες για την επέμβαση, γεγονός που δημιουργεί ανησυχία.

Η πριγκίπισσα είναι πιθανό να λάβει συμβουλές για ανάρρωση για δύο έως τρεις μήνες. Το NHS συνιστά βαθιές αναπνοές, κυκλοφορία, ασκήσεις πυρήνα και ασκήσεις σε καρέκλα και όρθια θέση για την αποκατάσταση μετά από χειρουργική επέμβαση στην περιοχή της κοιλιάς.

Η επιστροφή της Κέιτ στα επίσημα καθήκοντά της θα εξαρτηθεί από τις ιατρικές συμβουλές που θα δοθούν προσεχώς, αλλά δεν αναμένεται να επιστρέψει σε δημόσιες εκδηλώσεις πριν από το Πάσχα.

Η δήλωση της πριγκίπισσας της Ουαλίας μέσω του παλατιού

«Η πριγκίπισσα της Ουαλίας εκτιμά το ενδιαφέρον που θα προκαλέσει αυτή η δήλωση. Ευελπιστεί ότι το κοινό θα κατανοήσει την επιθυμία της να διατηρήσει όσο το δυνατόν περισσότερη κανονικότητα για τα παιδιά της- και την επιθυμία της να παραμείνουν ιδιωτικές οι προσωπικές ιατρικές πληροφορίες της», συνεχίζει η ανακοίνωση. «Το Παλάτι του Κένσινγκτον θα παρέχει, ως εκ τούτου, ενημερώσεις σχετικά με την πρόοδο της Βασιλικής Υψηλότητας μόνο όταν υπάρχουν ουσιαστικές νέες πληροφορίες προς ενημέρωση».

*Με πληροφορίες από Daily Mail | People

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024