Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Kαι ο βασιλιάς Κάρολος στο νοσοκομείο την επόμενη εβδομάδα - Αναβάλλονται οι δημόσιες υποχρεώσεις του

Kαι ο βασιλιάς Κάρολος στο νοσοκομείο την επόμενη εβδομάδα – Αναβάλλονται οι δημόσιες υποχρεώσεις του

Ο βασιλιάς Κάρολος θα μεταβεί στο νοσοκομείο την επόμενη εβδομάδα για «διορθωτική επέμβαση», όπως ανακοίνωσε το παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Ο βασιλιάς Κάρολος Γ’ θα εισαχθεί στο νοσοκομείο την επόμενη εβδομάδα για να υποβληθεί σε θεραπεία για διευρυμένο προστάτη.

Αυτό συμβαίνει τη στιγμή που το παλάτι του Κένσινγκτον αποκάλυψε πρόσφατα ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας νοσηλευόταν στο νοσοκομείο, αφού υποβλήθηκε σε επιτυχή εγχείρηση στην κοιλιακή χώρα

Εκπρόσωπος του παλατιού του Μπάκιγχαμ δήλωσε σήμερα: «Όπως χιλιάδες άλλοι άνδρες κάθε χρόνο, ο βασιλιάς ζήτησε θεραπεία για διευρυμένο προστάτη».

«Η κατάσταση της Αυτού Μεγαλειότητας είναι καλοήθης και θα επισκεφθεί το νοσοκομείο την επόμενη εβδομάδα για μια θεραπευτική επέμβαση. Οι δημόσιες υποχρεώσεις του Βασιλιά θα αναβληθούν για ένα σύντομο χρονικό διάστημα ανάρρωσης».

Ακυρώνονται οι εκδηλώσεις

Αν και οι λεπτομερείς ανακοινώσεις σχετικά με την υγεία του Καρόλου είναι ασυνήθιστες, βασιλικές πηγές δήλωσαν ότι ήθελε να μοιραστεί τις λεπτομέρειες σχετικά με τη διάγνωσή του για να ενθαρρύνει άλλους άνδρες που μπορεί να αντιμετωπίζουν συμπτώματα να εξεταστούν, σύμφωνα με τις συστάσεις για τη δημόσια υγεία.

Ο Κάρολος είχε προγραμματίσει μια σειρά συναντήσεων και εκδηλώσεων στο Dumfries House αύριο και την Παρασκευή, οι οποίες τώρα αναβάλλονται κατόπιν συμβουλής του γιατρού. Οι καλεσμένοι, συμπεριλαμβανομένων ξένων αξιωματούχων και μελών του Υπουργικού Συμβουλίου, επρόκειτο να ταξιδέψουν στις εκδηλώσεις.

Αυτό συμβαίνει τη στιγμή που το παλάτι του Κένσινγκτον αποκάλυψε πρόσφατα ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας νοσηλευόταν στο νοσοκομείο, αφού υποβλήθηκε σε επιτυχή εγχείρηση στην κοιλιακή χώρα.

Τα συμπτώματα περιλαμβάνουν δυσκολία στην εκκένωση της ουροδόχου κύστης.

*Με πληροφορίες από Daily Mail

Sports in

Ο κόσμος του Ολυμπιακού στις εξέδρες, η στήριξη των αδερφών Αγγελόπουλων και ο… Μήτρου Λονγκ(vid)

Δείτε μέσα από την παρακάμερα της ΚΑΕ Ολυμπιακός όσα έγιναν εντός και εκτός παρκέ στον 2ο προημιτελικό με την Μπαρτσελόνα (77-69).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024