Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η μυστηριώδης ασθένεια της Κέιτ Μίντλετον - Διπλό χτύπημα για το παλάτι

Η μυστηριώδης ασθένεια της Κέιτ Μίντλετον – Διπλό χτύπημα για το παλάτι

Τι λένε οι πληροφορίες για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον.

Η είδηση ότι η Πριγκίπισσα της Ουαλίας χειρουργήθηκε στην κοιλιά, έχει προκαλέσει ανησυχία στους Βρετανούς. Ωστόσο πολύ λίγες είναι οι λεπτομέρειες που έχουν γίνει γνωστές για την κατάσταση της υγείας της. Η Κέιτ Μίντλετον έχει ακυρώσει το πρόγραμμά της μέχρι το Πάσχα.

Όπως ανακοίνωσε το Παλάτι του Κένσινγκτον υποβλήθηκε σε «προγραμματισμένη επέμβαση στην κοιλιακή χώρα» στην Κλινική του Λονδίνου. Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ βρίσκεται στο πλευρό της συζύγου του και έχει αναλάβει την φροντίδα των τριών παιδιών τους, του πρίγκιπα Τζόρτζ, της πριγκίπισσας, Σάρλοτ και του πρίγκιπα Λουί.

Η Κείτ Μίντλετον παραμείνει στο νοσοκομείο από 10 έως 14 ημέρες. Η μελλοντική βασίλισσα «θα επιστρέψει στη συνέχεια στο σπίτι της στο Γουίνδσορ για να συνεχίσει την ανάρρωσή της με την υποστήριξη της οικογένειάς της», ανέφερε το Παλάτι του Κένσινγκτον.

Η ανακοίνωση του παλατιού για την Κέιτ Μίντλετον

«Η χειρουργική επέμβαση ήταν επιτυχής και αναμένεται ότι θα παραμείνει στο νοσοκομείο για 10 έως 14 ημέρες, πριν επιστρέψει στο σπίτι για να συνεχίσει την ανάρρωσή της», αναφέρεται στην ανακοίνωση. «Με βάση τις τρέχουσες ιατρικές συμβουλές, είναι απίθανο να επιστρέψει στις δημόσιες υποχρεώσεις μέχρι μετά το Πάσχα.

«Η πριγκίπισσα της Ουαλίας εκτιμά το ενδιαφέρον που θα προκαλέσει αυτή η δήλωση. Ελπίζει ότι το κοινό θα κατανοήσει την επιθυμία της να διατηρήσει όσο το δυνατόν περισσότερη κανονικότητα για τα παιδιά της και επιθυμεί να παραμείνουν ιδιωτικές οι προσωπικές της ιατρικές πληροφορίες», συνεχίζει η δήλωση.

«Το Παλάτι του Κένσινγκτον θα παρέχει, επομένως, ενημερώσεις για την πρόοδο της Αυτού Βασιλικής Υψηλότητας μόνο όταν υπάρχουν σημαντικές νέες πληροφορίες για κοινή χρήση. Η πριγκίπισσα της Ουαλίας επιθυμεί να ζητήσει συγγνώμη από όλους τους ενδιαφερόμενους για το γεγονός ότι πρέπει να αναβάλει τους επερχόμενες υποχρεώσεις της . Ανυπομονεί να επανέλθει το συντομότερο δυνατόν», πρόσθεσαν.

Ανησυχία στην Βρετανία

Η Κέιτ Μίντλετον αναμένεται να αναρρώνει για 2 έως 3 μήνες. Αυτό έκανε αρκετούς να υποθέτουν ότι το πρόβλημα υγείας της είναι σοβαρό. Ωστόσο η Daily Mail μετέδωσε το πρόβλημα υγείας της πριγκίπισσας δεν είναι καρκινικό. Σύμφωνα με αναφορές στην εφημερίδα η Κέιτ Μίντλετον δεν μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο και η κατάσταση της υγείας της έγινε αντιληπτή το προηγούμενο Σαββατοκύριακο.

Πηγές ανέφεραν στην βρετανική εφημερίδα Times ότι η εγχείρηση ήταν επιτυχημένη και η πριγκίπισσα τώρα «τα πηγαίνει καλά» στην ανάρρωση της.

Η πιο πρόσφατη εμφάνισή της ήταν ανήμερα των Χριστουγέννων στο Σάντριχαμ όπου όλη η βασιλική οικογένεια παρακολούθησε την πρωινή λειτουργία. Αυτή ήταν η τελευταία εμφάνιση της Κέιτ για το 2023, η οποία θα μείνει στην απομόνωση τουλάχιστον για το πρώτο τρίμηνο του 2024.

Στο νοσοκομείο και ο βασιλιάς Κάρολος

Ταυτόχρονα ανακοινώθηκε ότι και ο βασιλιάς Κάρολος θα πάει στο νοσοκομείο την επόμενη εβδομάδα για να υποβληθεί σε θεραπεία για καλοήθη υπερτροφία προστάτη.

«Οπως χιλιάδες άνδρες κάθε χρόνο, ο βασιλιάς ζήτησε συμβουλές για μια υπερτροφία του προστάτη. Αυτό από το οποίο πάσχει ο μεγαλειότατος είναι καλοήθες και θα μεταβεί στο νοσοκομείο την επόμενη εβδομάδα για μια διορθωτική επέμβαση», ανακοίνωσε το παλάτι σε μία σύντομη ανακοίνωση.

Παράλληλα, διευκρινίστηκε ότι οι δημόσιες υποχρεώσεις του θα αναβληθούν για μια σύντομη χρονική περίοδο προκειμένου να του επιτραπεί να αναρρώσει. Η ανακοίνωση εκδόθηκε λιγότερο από δύο ώρες αφότου ανακοινώθηκε ότι η νύφη του Κέιτ Μίντλετον, η πριγκίπισσα της Ουαλίας, υποβλήθηκε σε επέμβαση στην κοιλιακή χώρα.

Το χειρουργείο και η πολύμηνη απομόνωση της Κέιτ δεν ήταν η μόνη ανακοίνωση των Ανακτόρων του Μπάκιγχαμ.

Ποιοι άλλοι έχουν νοσηλευθεί στο νοσοκομείο London Clinic

Η Κέιτ Μίντλετον χειρουργήθηκε στο London Clinic που βρίσκεται στο κεντρικό Λονδίνο. Πρόκειται για το μεγαλύτερο ιδιωτικό νοσοκομείο στη χώρα και το οποίο έχουν επιλέξει για να νοσηλευθούν ο Πρίγκιπας Φίλιππος, η Πριγκίπισσα Μαργαρίτα αλλά και διάσημοι ηθοποιοί όπως η Ελίζαμπεθ Τέιλορ και αρχηγοί κρατών όπως ο Τζον Φ. Κέννεντι.

Πηγή φωτογραφίας: Wikimedia Commons

Οι υπηρεσίες

Η κλινική διαθέτει ένα κορυφαίο κέντρο αντιμετώπισης του καρκίνου που φιλοξενεί ασθενείς για χημειοθεραπεία, ακτινοθεραπεία και άλλες θεραπείες. Το 2019, απέκτησε ένα εξειδικευμένο κέντρο ρομποτικής χειρουργικής. Οι ασθενείς έχουν ιδιωτικό θυρωρό ενώ ο εκτελεστικός σεφ του νοσοκομείου διευθύνει μια κουζίνα που σερβίρει ψάρια από σκάφη της Κορνουάλης και κρέας από την αγορά Smithfields.

Το 2010, η βασίλισσα Ελισάβετ εγκαινίασε το ειδικό κέντρο καρκίνου του νοσοκομείου.

*Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Instagram/The Royal Family

Sports in

Ολυμπιακός: Η απονομή του τροπαίου στα κορίτσια του Θρύλου

Δείτε την απονομή του τροπαίου στις παίκτριες του Ολυμπιακού, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ γυναικών για 8η φορά στην ιστορία των ερυθρόλευκων

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024