Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Φερράν Τόρες: Ο «καρχαρίας» τα έχει… 100 και γίνεται ο πιο καυτός επιθετικός της Μπαρτσελόνα (vids)

Φερράν Τόρες: Ο «καρχαρίας» τα έχει… 100 και γίνεται ο πιο καυτός επιθετικός της Μπαρτσελόνα (vids)

O Φερράν Τόρες σημείωσε χατ-τρικ στην χθεσινή αναμέτρηση κόντρα στην Μπέτις, με τον επιθετικό της Μπαρτσελόνα να διάγει την πιο παραγωγική σεζόν στην καριέρα του...

Η Μπαρτσελόνα πήρε μία πολύ σημαντική νίκη στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν» επικρατώντας της Μπέτις με 4-2. Οι Μπλαουγκράνα είχαν για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Φερράν Τόρες, ο οποίος σημείωσε χατ-τρικ κι έδωσε μία ασίστ, στο 100ο του παιχνίδι με την φανέλα των Καταλανών.

Ο Ισπανός επιθετικός έχει αναπτύξει μια πολύ καλή σχέση με τα αντίπαλα δίχτυα κι έχει εξελιχθεί στον πιο «καυτό» επιθετικό των Καταλανών, αποτελώντας μια αξιόπιστη λύση στο σκοράρισμα, όπου η ομάδα του Τσάβι δυσκολεύεται αρκετά. Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι δεν είναι σε καλή κατάσταση από την αρχή της χρονιάς, με αποτέλεσμα η Μπάρτσα να αναζητά νέους πρωταγωνιστές στην επιθετική της γραμμή.

Κάπως έτσι, ο Τόρες άρπαξε από τα… μαλλιά την ευκαιρία και με τα τρία γκολ που πέτυχε χθες βράδυ απέναντι στους βερδιμπλάνκος έφτασε τα 11 γκολ στην σεζόν, η οποία είναι και η πιο παραγωγική στην θητεία του στους πρωταθλητές Ισπανίας. Κι αν συνεχίσει έτσι, ενδέχεται να ξεπεράσει την επίδοση των 12 γκολ που είχε σημειώσει την σεζόν 2020/2021 όταν αγωνιζόταν στην Μάντσεστερ Σίτι, η οποία αποτελεί προσωπικό ρεκόρ.

Μια ασύλληπτη εμφάνιση στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν»

Ο 23χρονος διεθνής άσος, απέναντι στην Μπέτις ήταν ο καλύτερος του γηπέδου. Εκτός από το χατ-τρικ που πέτυχε, έβγαλε την ασίστ στον Ζοάο Φέλιξ για το γκολ που άνοιξε τον δρόμο για την νίκη των Μπλαουγκράνα. Ο Τόρες σκόραρε για δεύτερο συνεχόμενο ματς κι έγινε μόλις ο δεύτερος παίκτης της La Liga, ο οποίος συμμετείχε απευθείας σε 4 γκολ της ομάδας του στο ίδιο μας, μετά τον Ροντρίγκο της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ωστόσο, ο Τόρες έχει καταφέρει τη φετινή σεζόν πράγματα, τα οποία οι φίλοι των Καταλανών έχουν να δουν από την εποχή που αγωνιζόταν στην ομάδα ο Λιονέλ Μέσι. Ο «tiburon» (δηλ. καρχαρίας), όπως των φωνάζουν οι φίλαθλοι της Μπάρτσα, είναι ο πρώτος που σκόραρε με απευθείας εκτέλεση φάουλ μετά τη φυγή του Αργεντίνου σούπερ σταρ, στον αγώνα του πρώτου γύρου με την Μπέτις, ενώ έγινε και ο πρώτος που σημείωσε τρία γκολ στο ίδιο ματς μετά τον Μέσι.

Ο προπονητής της Μπάρτσα, Τσάβι, μετά την νίκη επί της Μπέτις, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον ποδοσφαιριστή του, τονίζοντας ότι ο Τόρες έχει δουλέψει αρκετά για να φτάσει σε αυτό το επίπεδο, ενώ είναι και πολύ δυνατός ψυχικά. «Ο Φερράν έχει ανατρέψει μόνος του τα δεδομένα. Μίλησα μαζί του το καλοκαίρι, μου έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα καθώς ήταν πρόθυμος να πετύχει… αυτό κάνει. Είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που έχουν τη μεγαλύτερη ψυχική δύναμη. Είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτόν», δήλωσε ο 43χρονος προπονητής.

Sports in

Αναποφάσιστος ο Λεμπρόν – Οι σκέψεις για το μέλλον του (vid)

Ο Λεμπρόν Τζέιμς μετά την ήττα-αποκλεισμό από τους Νάγκετς εμφανίστηκε αναποφάσιστος για το μέλλον του στους Λέικερς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024