Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπέτις – Μπαρτσελόνα 2-4: Απόδραση με χατ-τρικ του Φεράν και γκολάρα του Φέλιξ για τους Καταλανούς

Μπέτις – Μπαρτσελόνα 2-4: Απόδραση με χατ-τρικ του Φεράν και γκολάρα του Φέλιξ για τους Καταλανούς

Ο Φεράν Τόρες πέτυχε χατ-τρικ και ο Ζοάο Φέλιξ το κρίσιμο γκολ με απίθανο τελείωμα περνώντας αλλαγή στο ματς, για τη μεγάλη νίκη της Μπαρτσελόνα με 4-2 στην έδρα της Μπέτις.

Σπουδαία νίκη για την Μπαρτσελόνα μέσα στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν»! Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Φεράν Τόρες που πέτυχε χατ-τρικ και καθοριστικό τον Ζοάο Φέλιξ που πέρασε αλλαγή και έδωσε τη λύση, οι Καταλανοί επικράτησαν με 4-2 της Μπέτις για την 21η αγωνιστική της La Liga και παρέμειναν στο -7 από την κορυφή της βαθμολογίας.

Η Μπάρτσα άνοιξε το σκορ στην πρώτη της ουσιαστικά ευκαιρία στο ματς. Στο 20′ συγκεκριμένα, ο Γκουντογκάν άνοιξε στον Λεβαντόφσκι εκείνος σέντραρε με τη μία και ο Φεράν πλάσαρε εξ επαφής για το 0-1. Στο 38′ ο Γιαμάλ σημάδεψε δοκάρι ενώ στο 45′ ο Λεβαντόφσκι σκόραρε, αλλά το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ.

Η Μπαρτσελόνα μπήκε δυνατά στο δεύτερο μέρος και στο 48ο λεπτό έκανε το 0-2 όταν το γύρισμα του Γιαμάλ βρήκε στο δοκάρι και στο ριμπάουντ ο Φεράν έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Η Μπέτις αντέδρασε και έφτασε στο 1-2 με τρομερό σουτ του Ίσκο στο 56′ ενώ τρία λεπτά μετά ο ίδιος παίκτης έκανε το 2-2 με υπέροχο τελείωμα.

Στο 81′ ο Τσάβι έριξε τον Φέλιξ στο ματς και ο Πορτογάλος «λύτρωσε» την ομάδα του με απίθανο γκολ στο 90′. Οι Καταλανοί έκρυψαν την μπάλα η οποία έφτασε στον Φέλιξ κι εκείνος με εκπληκτικό σουτ με το εξωτερικό έγραψε το 2-3. Το τελικό 2-4 διαμόρφωσε στην αντεπίθεση δύο λεπτά μετά ο Φεράν όταν από μπαλιά του Γιαμάλ έφυγε απέναντι από τον Σίλβα και πέρασε την μπάλα από πάνω του τελειώνοντας το ματς.

Οι ενδεκάδες του ματς

Μπέτις: Σίλβα, Πεσέλα, Παπασταθόπουλος, Μπεγερίν, Άμπνερ, Ρόκα, Γιόνι Καρδόσο (76’ Αλτιμίρα), Ντιαό (46’ Φεκίρ), Λουίζ Ενρίκε, Ίσκο, Ζοσέ (46’ Ιγκλέσιας)

Μπαρτσελόνα: Πένια, Μπαλντέ, Αραούχο, Κουντέ, Κουμπαρσί (80’ Ζοάο Φέλιξ), Πέδρι (70’ Φερμίν Λόπεθ), Γκιντογκάν, Ντε Γιονγκ, Γιαμάλ, Φεράν Τόρες, Λεβαντόφσκι ( 62’ Βίτορ Ρόκε)

Sports in

Άποντος ο Σλούκας στην Euroleague για πρώτη φορά μετά το 2019

Δεν έβαλε ούτε πόντο για πρώτη φορά μετά τις 30 Οκτωβρίου 2019 σε ένα Φενερμπαχτσέ – Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024