Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Κάλβιν Φίλιπς βρίσκεται στα υπόψιν της Μπαρτσελόνα

Ο Κάλβιν Φίλιπς βρίσκεται στα υπόψιν της Μπαρτσελόνα

Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, και η Μπαρτσελόνα μπήκε… στο κυνήγι της απόκτησης του Κάλβιν Φίλιπς από την Μάντσεστερ Σίτι

Ο Κάλβιν Φίλιπς είναι από τα πιο «καυτά» ονόματα στην μεταγραφική αγορά, με τον Άγγλο μέσο να επιθυμεί την αποχώρησή του από την Μάντσεστερ Σίτι, όπου δεν έχει μεγάλο χρόνο συμμετοχής, και ήδη αρκετές ομάδες έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για την απόκτησή του.

Σημερινά δημοσιεύματα, μάλιστα, μπλέκουν την περίπτωση του 28χρονου μέσου σε μεταγραφικά σενάρια που αφορούν την Μπαρτσελόνα, η οποία θέλει να ενισχυθεί στον χώρο της μεσαίας γραμμής. Όπως αναφέρει η Mundo Deprtivo, οι Μπλαουγκράνα ψάχνουν ένα αμυντικό μέσο, καθώς πιστεύουν ότι υπάρχει κενό στην συγκεκριμένη θέση, και ο Φίλιπς είναι μια ιδανική λύση αφού θέλει να αποχωρήσει από τους Πρωταθλητές Ευρώπης προκειμένου να βρει μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής.

Ο ρόλος του Ντέκο

Το εν λόγω ρεπορτάζ, τονίζει ότι παρά το μεγάλο ενδιαφέρον από άλλες ομάδες της Ευρώπης, ο διεθνής Άγγλος μέσος βλέπει θετικά την μετακίνησή του στους Καταλανούς, όπου θα συναντήσει παλιούς… φίλους. Ο Φίλιπς έχει υπάρξει συμπαίκτης με τον Ραφίνια στην Λιντς την διετία 2020-2022, ενώ υπήρξε και πελάτης στο μανατζερικό γραφείο του Ντέκο, πριν αυτός αναλάβει καθήκοντα αθλητικού διευθυντή στην Μπάρτσα.

Ωστόσο, η περίπτωσή του μόνο εύκολη δεν είναι αφού με τον παίκτη έχουν ξεκινήσει συζητήσεις ομάδες όπως η Γιουβέντους, η Γουέστ Χαμ και η Νιούκαστλ. Επίσης, η Μπαρτσελόνα για να αποκτήσει τον Φίλιπς, θα πρέπει να παραχωρήσει πρώτα κάποιον ποδοσφαιριστή από το υπάρχον ρόστερ, προκειμένου να κάνει χώρο στον ετήσιο προϋπολογισμό της.

Ο Κάλβιν Φίλιπς δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Πεπ Γκουαρντιόλα και τη φετινή σεζόν έχει καταγράψει μόλις 10 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ έχει σκοράρει και μία φορά.

Sports in

Στον «αέρα» το Μακάμπι – Παναθηναϊκός λόγω του κόσμου των Ισραηλινών

Το Game 3 της Μακάμπι με τον Παναθηναϊκό φέρεται να είναι στον… αέρα εξαιτίας των φιλάθλων των Ισραηλινών, σύμφωνα με όσα αναφέρουν δημοσιεύματα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024