Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πρόβλημα στην Μπαρτσελόνα: Χωρίς Ραφίνια στον τελικό του Super Cup με τη Ρεάλ

Πρόβλημα στην Μπαρτσελόνα: Χωρίς Ραφίνια στον τελικό του Super Cup με τη Ρεάλ

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός τραυματίστηκε στον ημιτελικό με την Οσασούνα και θα χάσει τον τελικό του Σούπερ Καπ Ισπανίας κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης (14/1).

H Mπαρτσελόνα νίκησε χθες βράδυ την Οσασούνα (2-0) στον δεύτερο ημιτελικό του Ισπανικού Supercopa και προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό της Κυριακής, όπου θα αντιμετωπίσει την Ρεάλ Μαδρίτης στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας (14/1, 21:00).

Ωστόσο, ο προπονητής των Μπλαουγκράνα, Τσάβι, καταστρώνει τα πλάνα του έχοντας να διαχειριστεί μια πολύ σημαντική απουσία.

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός, Ραφίνια, τραυματίστηκε στην χθεσινή αναμέτρηση με την ομάδα από την Παμπλόνα και αντικαταστάθηκε λίγο πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Ο 27χρονος άσος ένιωσε ενοχλήσεις στον αριστερό μηρό και αμέσως αποχώρησε από το γήπεδο, με το ιατρικό τιμ των Καταλανών να κάνει άμεσα τις πρώτες του εκτιμήσεις για τον τραυματισμό του. Όπως ανακοίνωσε επίσημα η Μπάρτσα ο Ραφίνια έχει υποστεί μυϊκό τραυματισμό στον αριστερό μηρό και θα παραμείνει εκτός για αρκετές μέρες, με την επιστροφή του στην δράση να επανεκτιμάται ανάλογα με την ανάρρωσή του.

Ο Ραφίνια είναι από τους βασικούς ποδοσφαιριστές της Μπαρτσελόνα στην επίθεση με τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό να έχει πραγματοποιήσει τη φετινή σεζόν 20 συμμετοχές με απολογισμό 4 γκολ και 8 ασίστ. Μια πολύ σημαντική απουσία, την οποία καλείται να καλύψει ο προπονητής των Καταλανών.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024