Ευχάριστα τα νέα για την εξέλιξη της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα ο οποίος νοσηλεύεται εδώ και αρκετές μέρες στην εντατική μετά από έμφραγμα που υπέστη κατά τη διάρκεια προβών για το J2US.
Αναπνέει μόνος του
Ο τραγουδιστής πλέον δεν έχει τεχνική υποστήριξη και αναπνέει μόνος του. Επίσης ανταποκρίνεται στα βαθιά ερεθίσματα και έχει ανοιχτά τα μάτια του. Οι γιατροί είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένοι με την πρόοδο του Δημήτρη Κόκοτα ωστόσο είναι ακόμα νωρίς για οποιαδήποτε πρόβλεψη καθώς ο τραγουδιστής δεν μπορεί ακόμα να έχει λεκτική επικοινωνία.
Πώς ανταποκρίνεται στα ερεθίσματα
«Έγινε πραγματικά ένα θαύμα, ανατριχιάζω που το λέω. Ο Δημήτρης Κόκοτας πια δεν έχει μηχανική υποστήριξη, από χθες έχει ανοιχτά τα μάτια του και αναπνέει μόνος του χωρίς μηχανική υποστήριξη. Αντιδρά στα βαθιά ερεθίσματα και όπως λένε οι γιατροί, ήδη περάσαμε στο επόμενο στάδιο», αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό, την Μεγάλη Τρίτη.
«Το θέμα είναι ότι δεν υπάρχει ακόμα επικοινωνία. Δηλαδή, όταν του μιλάνε δεν αντιδρά και δεν μπορεί ο ίδιος να μιλήσει ή να ψελλίσει κάτι. Ωστόσο, όπως λένε οι γιατροί, το γεγονός ότι φύγαμε από την καταστολή και αναπνέει μόνος του και έχει μια ήπια αντίδραση στα βαθιά ερεθίσματα, είναι μια πολύ μεγάλη πρόοδος», πρόσθεσε ο Γιώργος Λιάγκας.
Μεταφέροντας το ρεπορτάζ, ο Θάνος Βάγιος ανέφερε στη συνέχεια: «Δεν του είναι απαραίτητη η μηχανική υποστήριξη, βασίζεται στη δική του αναπνοή και έχει μερικώς ανακτήσει τις αισθήσεις του. Ο Δημήτρης Κόκοτας αντιδρά στα βαθιά ερεθίσματα».
Τι δείχνουν τα στοιχεία του υπουργείου Παιδείας για τα αποτελέσματα στις Πανελλαδικές - Από τις 150 θέσεις στη Σχολή Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αιγαίου καλύφθηκαν μόνο τέσσερις
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής