Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μάντισον Μαρς: Πιλότος της Πολεμικής Αεροπορίας κέρδισε τον τίτλο «Μις Αμερική»

Μάντισον Μαρς: Πιλότος της Πολεμικής Αεροπορίας κέρδισε τον τίτλο «Μις Αμερική»

H πιλότος από το Κολοράντο στέφθηκε «βασίλισσα της ομορφιάς».

Η Μάντισον Μαρς έγραψε ιστορία καθώς έγινε η πρώτη εν ενεργεία αξιωματικός της Αμερικανικής Πολεμικής Αεροπορίας που κερδίζει τον τίτλο της «Μις Αμερική 2024». Η 22χρονη 2ος υπολοχαγός της Πολεμικής Αεροπορίας και πτυχιούχος ασκούμενη στην Ιατρική Σχολή του Χάρβαρντ άφησε πίσω 50 άλλες διαγωνιζόμενες και κέρδισε στον διαγωνισμό που έλαβε χώρα στη Φλόριντα το Σαββατοκύριακο.

Η Μαρς κέρδισε τον τίτλο της «Μις Κολοράντο» πέρυσι προτού κερδίσει την εθνική τιμή υπό το χειροκρότημα του στρατιωτικού κλάδου που υπηρετεί και των ηγετών από την πολιτεία που εκπροσωπούσε. «Συγχαρητήρια στη δικιά μας #Αεροπόρο, 2ο Υπολοχαγό Μάντισον Μαρς, γνωστή και ως Μις Κολοράντο – που μόλις στέφθηκε @Mις Αμερική 2024», ανήρτησε η Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ στο X.

Ο δήμαρχος του Κολοράντο Σπρινγκς, Yemi Mobolade, χαιρέτισε επίσης τη νίκη της. «Μάντισον, η [Πόλη του Κολοράντο Σπρινγκς] σου εύχεται τεράστια επιτυχία», δημοσίευσε στο X. «Έχεις εμπνεύσει αμέτρητα κορίτσια να κάνουν μεγάλα όνειρα και να φτάνουν στα αστέρια».

Οι στόχοι της Μάντισον Μαρς και η στρατιωτική καριέρα

Η νέα «Μις Αμερική» αποφοίτησε από την Ακαδημία Πολεμικής Αεροπορίας πέρυσι, λίγες μέρες αφότου κέρδισε στα τοπικά καλλιστεία. Σπουδάζει επίσης στο Harvard Kennedy School με την ελπίδα να λάβει μεταπτυχιακό στη δημόσια πολιτική. Η Μαρς από το Αρκάνσας, χρειάστηκε να περάσει τρεις νύχτες προκριματικών αγώνων προτού η λίστα μειωθεί σε μόνο 11 διαγωνιζόμενες που αναμετρήθηκαν στη συζήτηση και παρουσιάστηκαν με βραδινή φορεσιά πριν επιλεχθεί η νικήτρια, ανέφερε το CNN.

Η «Μις Τέξας» Έλι Μπρο, είναι η πρώτη επιλαχούσα. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, η Mαρς αναφέρθηκε στη μητέρα της, η οποία πέθανε από καρκίνο στο πάγκρεας το 2018, σύμφωνα με το CNN. Ο τραγικός της θάνατος την παρακίνησε να ιδρύσει το Whitney Marsh Foundation για να συγκεντρώσει χρήματα για την έρευνα για τον καρκίνο.

Κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης, μίλησε μεταξύ άλλων για την απόκτηση της άδειας πιλότου στα 16 της, ανέφερε το ρεπορτάζ. Όταν της έκαναν περισσότερες ερωτήσεις ως μία από τις κορυφαίες φιναλίστ, φέρεται να μίλησε για τη στρατιωτική της καριέρα, η οποία είπε ότι αντιπροσωπεύει το πώς καθοδηγεί και μαθαίνει «με πάθος».

«Είναι μια φοβερή εμπειρία να φέρνω κοντά και τις δύο πλευρές των αγαπημένων σημείων της ζωής μου και ελπίζω να κάνω τη διαφορά για άλλους ώστε να μπορέσουν να συνειδητοποιήσουν ότι δεν χρειάζεται να περιορίζεσαι», είπε προηγουμένως η Μαρς σχετικά με τους διαγωνισμούς και την εμπειρία της στην Πολεμική Αεροπορία.

Sports in

Η ώρα της στέψης: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στον… τελικό των τελικών

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (13:30) στον 5ο τελικό της Α1 Γυναικών με την σειρά στο 2-2 και την νικήτρια ομάδα να αναδεικνύεται ταυτόχρονα πρωταθλήτρια.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024