Αννούλα Φλωρινιώτη: «Θα κινηθούμε νομικά για το ιατρικό λάθος»
«Δεν έχω πενθήσει ακόμα για τον αδελφό μου»
Ένας μήνας έχει περάσει σχεδόν, από την ημέρα που έφυγε από την ζωή ο Νίκος Φλωρινιώτης και η αδερφή του Άννα ακόμη δεν μπορεί να συνέλθει από αυτό το δυσάρεστο γεγονός.
Για την πρόσφατη απώλεια του αδελφού της, μίλησε η ίδια τονίζοντας πως δεν έχει πενθήσει ακόμα τον αδελφό της, ο οποίος έχασε τη μάχη με τον καρκίνο. Ανάμεσα στους ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα της, η Αννούλα Φλωρινιώτη ανέφερε πως δέχεται στήριξη από τον πρώην σύζυγό της αλλά και τους πρώην συντρόφους της.
«Μία φορά παντρεύτηκα τον πατέρα της κόρης μου, ο οποίος ξαναπατρεύτηκε, έκανε ένα υπέροχο παιδάκι με μια υπέροχη γυναίκα. Όλες οι σχέσεις που είχα είναι δίπλα μου, αλλά λίγο παραπάνω αυτός με τον οποίο ήταν να παντρευτώ», εξομολογήθηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» η Αννούλα Φλωρινιώτη.
Κινείται νομικά
Για τον θάνατο του αδελφού της: «Δεν έχω δεχτεί ότι έχει φύγει ο Νίκος μου, δεν το δέχομαι. Δεν έχω πενθήσει ακόμα για το παιδί. Θα κινηθούμε νομικά για το ιατρικό λάθος, δεν ξέρω αν θέλω να του κάνω κακό (σ.σ τον γιατρό) μόνο για παραδειγματισμό», τόνισε η Αννούλα Φλωρινιώτη.
Δείτε το απόσπασμα:
- Σχολεία: Πού θα παραμείνουν κλειστά και πού θα λειτουργήσουν μια ώρα αργότερα
- Αττική: Στου Παπάγου το μεγαλύτερο ύψος βροχής – Χάρτης με την κατανομή ανά περιοχή
- Τριαντάφυλλος: Τι τον οδήγησε στο νοσοκομείο
- Δεν θα μεταβεί στο Νταβός ο Μητσοτάκης
- Δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό
- Καλλιάνος για κακοκαιρία: Το πριν και το μετά της οδού Μετσόβου στην Άνω Γλυφάδα – «Μυρίζει πόλεμο, δεν υπερβάλλω»


