Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οι πρώτες… διακοπές Χριστουγέννων του Κέιν του βγήκαν σε καλό (pics)

Οι πρώτες… διακοπές Χριστουγέννων του Κέιν του βγήκαν σε καλό (pics)

Ο Χάρι Κέιν έκανε πρώτη φορά στην καριέρα του Χριστούγεννα χωρίς αγωνιστικές υποχρεώσεις και η ξεκούραση δεν… έκοψε τη φόρα του Άγγλου στράικερ.

Ο Χάρι Κέιν έκανε πρώτη φορά στην καριέρα του Χριστούγεννα χωρίς αγωνιστικές υποχρεώσεις και με την επιστροφή του στο γήπεδο με την φανέλα της Μπάγερν Μονάχου, συνέχισε από εκεί που σταμάτησε.

Ο Άγγλος επιθετικός, έγινε ο πρώτος μετά τον Λεβαντόφσκι με τέτοια επίδοση στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος αφού βρήκε δίχτυα στο άνετο 3-0 των Βαυαρών απέναντι στη Χόφενχαϊμ το βράδυ της Παρασκευής για τη 16η αγωνιστική της Bundesliga, στην επανέναρξη του πρωταθλήματος μετά τη διακοπή για την περίοδο των εορτών.

Ο Κέιν στο 90ο λεπτό έκλεισε το σκορ της πρώτης αναμέτρησης του προγράμματος της Λίγκας για το τριήμερο και έφτασε στα 22 τέρματα στο πρωτάθλημα με τη φανέλα της Μπάγερν. Με αυτό τον αριθμό έφτασε πλέον το ρεκόρ του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι που επίσης είχε 22 γκολ στο πρώτο μισό της αγωνιστικής περιόδου σε 16 «στροφές» της ποδοσφαιρικής χρονιάς στη Γερμανία.

Πλέον ο Κέιν βαδίζει στα χνάρια του Πολωνού και είναι ο πανάξιος διάδοχος του στη γραμμή κρούσης της ομάδας του Μονάχου.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024