Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Άρης: Προφυλάσσει βασικούς ο Μάντζιος

Άρης: Προφυλάσσει βασικούς ο Μάντζιος

Ο προπονητής του Άρη άφησε εκτός αποστολής, για το αυριανό (14/1) εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, αρκετούς «ενδεκαδάτους» παίκτες, ενόψει της κρίσιμης ρεβάνς Κυπέλλου της Τετάρτης (17/1) με την ΑΕΚ.

Ο Άκης Μάντζιος ανακοίνωσε την αποστολή του αυριανού (14/1) αγώνα με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, μετά το τέλος της μεσημεριανής προπόνησης, δείχνοντας ότι θα κάνει ροτέισον, καθώς άφησε εκτός αρκετούς βασικούς παίκτες, ενόψει του αγώνα ρεβάνς Κυπέλλου της Τετάρτης (17/1) με την ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα, εκτός από τον τιμωρημένο Μορόν και τους τραυματίες Ζουλ, Κουέστα και Βερστράτε, δεν συμπεριελήφθησαν, μεταξύ άλλων και οι Οντουμπάζιο και Φαμπιάνο. Ακόμα, εκτός έμεινε και ο Πάρδο, που ταλαιπωρείται από ίωση.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Παναιτωλικό (14/01), στο πλαίσιο της 18ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League» της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024.

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι στο γήπεδο του Παναιτωλικού (15:00) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Χουτεσιώτης, Κυριαζής, Montoya, Ferrari, Fattore, Brabec, Rose, Darida, Doukoure, Manu Garcia, Durasek, Pavicic, Suleymanov, Menendez, Saverio, Zamora, Φετφατζίδης, Δεληζήσης, Παναγίδης, Αγοραστός.

* Εκτός αποστολής έμειναν οι Loren Moron (τιμωρημένος), Cuesta, Jean Jules Mvondo, Fran Velez, Verstraete (τραυματίες), Pardo (ίωση), Odubajo, Fabiano Leismann, Rupp, Matarrita, Moberg Karlsson, Χριστοδουλόπουλος».

Sports in

LIVE: Φενέρμπαχτσε – Μονακό

LIVE: Φενέρμπαχτσε – Μονακό. Παρακολουθήστε live στις 20:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Φενέρμπαχτσε – Μονακό για το Game 4 των play offs της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports 4HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024