Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άρης: Ανακοίνωσε Κόβαλ και τον «στέλνει» στην Καλαμάτα

Άρης: Ανακοίνωσε Κόβαλ και τον «στέλνει» στην Καλαμάτα

Ο 32χρονος Ουκρανός τερματοφύλακας υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 2.5 ετών με τους κιτρινόμαυρους, ενώ θα παραχωρηθεί με την μορφή δανεισμού μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Παίκτης του Άρη είναι και επίσημα ο Μαξίμ Κόβαλ. Ο 32χρονος διεθνής Ουκρανός τερματοφύλακας, με πιο πρόσφατο σταθμό της καριέρα του τη Σέριφ Τιράσπολ, υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 2.5 ετών με τους κιτρινόμαυρους και ανακοινώθηκε και επίσημα.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι δεν θα παραμείνει στον Άρη, καθώς αποφασίστηκε να παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού στην Καλαμάτα, μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Ο Κόβαλ ξεκίνησε την καριέρα του από τη Μέταλουργκ, ενώ το 2010 τον απέκτησε η Ντιναμό Κιέβου, από την οποία παραχωρήθηκε δανεικός σε αρκετές ομάδες, μεταξύ των οποίων και η Ντερπορτίβο Λα Κορούνια. Τέλος, πριν να αγωνιστεί στη Σέριφ Τιράσπολ, είχε φορέσει τη φανέλα της Αλ Φατέχ, από τη Σαουδική Αραβία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης:

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Ουκρανού διεθνή τερματοφύλακα Maksym Koval για τα επόμενα 2,5 χρόνια, ο οποίος θα παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού στην Καλαμάτα μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Maksym Koval, που γεννήθηκε στις 9 Δεκεμβρίου 1992 στην πόλη Zaporizhzhia, έχει αγωνιστεί –μεταξύ άλλων- στις Dynamo Kyiv, Deportivo La Coruña, Al Fateh SC της Σαουδικής Αραβίας και Sheriff Tiraspol, ενώ είναι διεθνής τόσο με τις μικρές εθνικές ομάδες της Ουκρανίας (U17, U18, U19, U20, U21) όσο και με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα των Ανδρών».

Sports in

Σκάνδαλο: Δεν κλήθηκε σε απολογία ο Αλμέιδα για την επίθεση στην Τούμπα

Ο Ματίας Αλμέιδα επιτέθηκε και έπιασε από τον λαιμό άνθρωπο της ΥΑΒΑΧ μετά το τέλος του παιχνιδιού στην Τούμπα, παρόλα αυτά δεν κλήθηκε σε απολογία από τον αθλητικό δικαστή της Super League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024