Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Άρης: Αμφίβολος για Παναιτωλικό ο Πάρδο, «τρέχει» για ΑΕΚ ο Βερστράτε

Άρης: Αμφίβολος για Παναιτωλικό ο Πάρδο, «τρέχει» για ΑΕΚ ο Βερστράτε

Ο Πάρδο ταλαιπωρείται από ίωση και είναι αμφίβολος για το ματς με τον Παναιτωλικό – Ατομικό ο Βερστράτε, που δίνει μάχη για να προλάβει τη ρεβάνς με την ΑΕΚ.

Αμφίβολη θα πρέπει να θεωρείται η συμμετοχή του Ρούμπεν Πάρδο στο εκτός έδρας κυριακάτικο (17/1) παιχνίδι του Άρη με τον Παναιτωλικό για τη Super League.

Ο Ισπανός μέσος ταλαιπωρείται από ίωση και απουσίαζε από το σημερινό πρόγραμμα εκγύμνασης στις γηπεδικές εγκαταστάσεις του νέου Ρυσίου.

Ακόμα, ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης ακολούθησε ο Μπίργκερ Βερστράτε, ο οποίος κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τη ρεβάνς Κυπέλλου (17/1) με την ΑΕΚ. Ολα θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες ημέρες.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ προπονήθηκαν σήμερα το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου ενόψει του κυριακάτικου εκτός έδρας αγώνα με τον Παναιτωλικό (14/01, 15:00), στο πλαίσιο της 18ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League».

Και στο πρόγραμμα της Παρασκευής χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ (ενεργητική αποθεραπεία για το πρώτο, ενεργοποίηση, rondo game, ασκήσεις επιθετικής ανάπτυξης και τελειώματα φάσεων για το δεύτερο γκρουπ).

Ο Φραν Βέλεθ συμμετείχε και σήμερα σε κομμάτι του προπονητικού προγράμματος, ο Μπίργκερ Βερστράτε ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, οι Χουλιάν Κουέστα και Ζαν Ζουλ Εμβοντό έκαναν θεραπεία, ενώ από την προπόνηση απουσίαζε ο Ρουμπέν Πάρντο, καθώς ταλαιπωρείται από ίωση.

Αύριο, Σάββατο, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν το μεσημέρι στο «Δασυγένειο» και μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης θα ανακοινωθεί η αποστολή της αναμέτρησης στο Αγρίνιο».

Sports in

Αιχμές από τον Λάκοβιτς μετά το Μπαρτσελόνα – Γκραν Κανάρια: «Χάσαμε για λόγους που δεν καταλαβαίνω»

Σπόντες από τον Γιάκα Λάκοβιτς, μετά από την ήττα της Γκραν Κανάρια από τη Μπαρτσελόνα στην παράταση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024