Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Άρης: «Γρίφος» η ενδεκάδα για το Αγρίνιο

Άρης: «Γρίφος» η ενδεκάδα για το Αγρίνιο

Ο Άκης Μάντζιος θα κάνει εκτεταμένο ροτέισον στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, χωρίς, όμως, να έχει αποκαλύψει τις προθέσεις του, ενώ προβληματίζεται ιδιαίτερα για τη μεσαία γραμμή.

Η προετοιμασία του Άρη για την αυριανή (14/1) εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό θα ολοκληρωθεί με τη μεσημεριανή προπόνηση, μετά το τέλος της οποίας θα ανακοινωθεί η αποστολή από τον Άκη Μάντζιο, που έχει κρατήσει κλειστά τα χαρτιά του, σε ότι αφορά την ενδεκάδα.

Θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι ο προπονητής του Άρη θα κάνει εκτεταμένο ροτέισον, προκειμένου να δώσει «ανάσες» στους βασικούς του, ενόψει της κρίσιμης ρεβάνς Κυπέλλου της Τετάρτης (17/1) με την ΑΕΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Αυτές είναι οι σκέψεις του Μάντζιου

Ο Έλληνας τεχνικός φαίνεται ότι προβληματίζεται ιδιαίτερα για τα χαφ, καθώς δεν μπορεί να υπολογίζει τους τραυματίες Ζουλ και Βερστράτε, ενώ θα μείνει εκτός, πιθανότατα και ο Πάρδο, που ταλαιπωρείται από ίωση. Οι Ντουκουρέ και Τζούρασεκ είναι οι μοναδικές διαθέσιμες επιλογές, το πιθανότερο, όμως, είναι ότι ο Μάντζιος θα κάνει αλχημείες, καθώς τους χρειάζεται και για το ματς της Τετάρτης.

Ακόμα, με δεδομένο ότι ο Σαμόρα θα αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης, αντί του τιμωρημένου Μορόν, ερωτηματικό αποτελεί το ποιος θα αγωνιστεί σε θέση επιτελικού χαφ, καθώς θα πρέπει να προφυλαχθεί και ο Νταρίντα, ενώ ο Παναγίδης συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες για να επιστρέψει στο βασικό σχήμα και στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής.

Είναι, πιθανόν, επίσης, ο Χουτεσιώτης να ξεκινήσει αντί του Κουέστα, κάτω από την εστία. Τέλος, ξεκάθαρα φαίνεται ότι είναι τα πράγματα σε ότι αφορά την αμυντική γραμμή, καθώς ο Φατόρε θα καλύψει το δεξί άκρο, ο Φεράρι το αριστερό, ενώ οι Ρόουζ και Μπράμπετς αναμένεται να είναι το κεντρικό δίδυμο.

Sports in

Ο άθλος του Ολυμπιακού και το απίστευτο 10/11 της Άστον Βίλα! (pic)

Η πιο ακριβή ενδεκάδα των ημιτελικών του Europa Conference League αποδεικνύει γιατί το «διπλό» που πέτυχε ο Ολυμπιακός στο Μπέρμιγχαμ είναι ένας πραγματικός ποδοσφαιρικός άθλος

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024