Σπουδαία νίκη για την Τσέλσι! Χάρη σε ένα γκολ του Πάλμερ, οι «μπλε» επικράτησαν με 1-0 της Φούλαμ για την 21η αγωνιστική της Premier League, έφτασαν τα τρία σερί τρίποντα και ξεκόλλησαν επιτέλους από τη δέκατη θέση. Από την άλλη, αυτή ήταν η τέταρτη ήττα στα πέντε τελευταία ματς για την ομάδα του Μάρκο Σίλβα που δεν βρίσκεται σε καλό φεγγάρι, αλλά έχει απόσταση ασφαλείας από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Η ομάδα του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο είχε τον έλεγχο και πήρε δύσκολα τους τρεις βαθμούς χάρη στο πέναλτι του Πάλμερ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους. Οι «μπλε» είχαν καλή απόδοση, έχασαν ευκαιρίες, με δύο δοκάρια, δείχνοντας πως βρίσκουν συνοχή και σταθερότητα στις εμφανίσεις τους, με τη Φούλαμ να χάνει σπουδαία ευκαιρία στις καθυστερήσεις του ματς με τον Ντεκόρβα-Μαρίν για να «κλέψει» το βαθμό της ισοπαλίας.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Οι 11άδες που επέλεξαν Γρηγορίου και Μπράτσος για το σημερινό (18/4, 19:00) παιχνίδι στο Βικελίδης, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ για τις θέσεις 5-8 της Super League.
Ο Ολυμπιακός επικράτησε του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας με 30-23 και έκανε το 1-0 στην ημιτελική σειρά της Handball Premier για τα playoffs των θέσεων (1-4).
Κηφισιά και Αστέρας… τίμησαν την φετινή παράδοση μεταξύ τους καθώς για τέταρτο φετινό ματς δεν υπήρξε νικητής. Ο Αστέρας έχασε ευκαιρία να προσπεράσει την ΑΕΛ (που χάνει στο Περιστέρι)