
Ρεάλ: Αμφίβολοι με Ολυμπιακό Γιουλ και Ταβάρες
Σέρχιο Γιουλ και Έντι Ταβάρες τραυματίστηκαν και ο Τσους Ματέο «πονοκεφαλιάζει».
Δύο αγωνιστικούς «πονοκεφάλους» απέκτησε η Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς Έντι Ταβάρες και Σέρχιο Γιουλ ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς και είναι άγνωστο το χρονικό διάστημα που θα απουσιάσουν από τις υποχρεώσεις των πρωταθλητών Ευρώπης.
Η «βασίλισσα» γνωστοποίησε, με σημερινές (13/1) ανακοινώσεις της, ότι ο 31 ετών σέντερ έχει πρόβλημα στον έξω πλάγιο σύνδεσμο του δεξιού αστραγάλου, ενώ ο 36χρονος αρχηγός της Ρεάλ διαγνώστηκε με πελματιαία απονευρωσίτιδα στο δεξί πόδι.
Ο ισπανικός σύλλογος δεν προσδιορίζει το διάστημα της απουσίας των δύο παικτών, αλλά αναφέρει μόνο πως αυτό θα εξαρτηθεί από την πορεία της αποθεραπείας τους.
Έτσι, η συμμετοχή αμφότερων στα προσεχή παιχνίδια της Ρεάλ χαρακτηρίζεται αμφίβολη, με τους Μαδριλένους να υποδέχονται τον Ολυμπιακό στις 25 Ιανουαρίου, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Euroleague.
- Τα ρομπότ της NASA δεν ήταν πλήρως αποστειρωμένα – Μπορεί μια γήινη μούχλα να μόλυνε τον Άρη;
- Εξωφρενικές, αδιάφορες, υπέροχες – Όλες οι εμφανίσεις του Met Gala 2026
- Ριζική ανάπλαση της εισόδου της Ελευσίνας
- Οι ΗΠΑ προχωρούν τα σχέδιά τους για αύξηση των δασμών στα αυτοκίνητα της ΕΕ
- Οι προβλέψεις του Χίφι: «Ο Παναθηναϊκός θα πάρει την Euroleague σε τελικό με τον Ολυμπιακό»
- ΑΑΔΕ: Προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα για την έφεση στην απόφαση που δικαιώνει την Τυχεροπούλου



