Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τζέσικα Άλμπα: O λόγος που ξεκίνησε ψυχοθεραπεία μαζί με την κόρη της

Τζέσικα Άλμπα: O λόγος που ξεκίνησε ψυχοθεραπεία μαζί με την κόρη της

«Μαλώναμε όλη την ώρα για χαζά πράγματα».

Για την προσωπική της ζωή, την οικογένειά της αλλά και τη δύσκολη σχέση με την 15χρονη κόρη της Όνορ, μίλησε στο «Real Simple» η Τζέσικα Άλμπα. Η διάσημη ηθοποιός έχει αποκτήσει τρία παιδιά, ωστόσο με την Όνορ τα πράγματα δεν εξελίσσονταν και πολύ ομαλά.

Όπως αποκάλυψε η ίδια, είχαν πολύ έντονους τσακωμούς με την κόρη της, με αποτέλεσμα να απευθυνθεί σε ψυχολόγο προκειμένου να βελτιώσουν τη σχέση τους, και να δουν τι είναι αυτό που προκαλεί ρήξεις ανάμεσα τους.

«Έπρεπε να δουλέψουμε και να ασχοληθούμε με τη σχέση μας. Ήταν σα να υπήρχε ένας φράχτης ανάμεσα μας», είπε η Άλμπα. «Δεν μπορούσε να διαχειριστώ την εφηβεία της, και δεν μπορούσα να συνεχίσω να ζω με συνεχούς τσακωμούς ανάμεσα μας», συμπλήρωσε μιλώντας για την απόφαση της να ξεκινήσει συνεδρίες μαζί με την κόρη της. «Είναι μια διαδικασία η οποία χρειάζεται χρόνο και κανείς μας δεν είναι τέλειος», συνέχισε στην εξομολόγηση της η ηθοποιός. Σταδιακά η 15χρονη κόρη της Άλμπα, άρχιζε να την αντιμετωπίζει περισσότερο ως γονέα και μητέρα, παρά ως ένα πρόσωπο που προσπαθεί να την ελέγξει:

«Ως μητέρα της, όταν λέω κάτι, εκείνη θα το πάρει αρνητικά και νιώθει ότι προσπαθώ να την ελέγξω. Ήθελα να υπάρχει κάποιος που να μπορεί να εξηγήσει τα πράγματα με έναν τρόπο που εγώ δεν μπορούσα», είπε.

Πώς έπεισε την κόρη της

Μερικά από τα λόγια της Άλμπα στην 15χρονη κόρη της, ήταν: «Θέλω να γίνω καλύτερος γονιός για σένα και στον ψυχολόγο μπορείς να μιλήσεις βασικά για όλα όσα σε ενοχλούν που κάνω». Κάπως έτσι, η Τζέσικα κατάφερε να πείσει την κόρη της να ξεκινήσουν μαζί συνεδρίες και η σχέση τους έχει αρχίσει να εξελίσσεται καλύτερα, αφού ασχολούνται με αυτή και προσπαθούν να κατανοήσουν η μια τη θέση της άλλης.

Να σημειωθεί πως η Άλμπα έχει επίσης μια 12χρονη κόρη την Χέβεν, και τον 6χρονο γιο της Χάγιες, τους οποίους απέκτησε με τον σύντροφο της, Κας Γουάρεν.

«Αυτό που προσπαθώ μέσα από όλη τη διαδικασία, είναι να καταλάβει η κόρη μου πως δεν είμαι εχθρός της, ούτε «ο κακός της ιστορίας». Είμαι απλά μητέρα της και γονέας της. Είμαι εδώ για εκείνη, και θα έρθει η στιγμή που θα το νιώσει», κατέληξε η Τζέσικα Άλμπα.

Sports in

Ολυμπιακός: «Ραντεβού» με την ιστορία – Κόντρα στη Φερεντσβάρος για την πρόκριση στον τελικό

Ο Ολυμπιακός δίνει το πιο σημαντικό ματς του στη σεζόν, καθώς αντιμετωπίζει τη Φερεντσβάρος (16:30), με στόχο την ιστορική πρόκριση στον τελικό του EHF European Cup

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024