Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιώργος Χρυσοστόμου: «Έκανα πολλά χρόνια ψυχοθεραπεία»

Γιώργος Χρυσοστόμου: «Έκανα πολλά χρόνια ψυχοθεραπεία»

«Θεωρώ ότι το αλκοόλ οδηγεί σε κατάθλιψη».

Τον Γιώργο Χρυσοστόμου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!». Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για την καριέρα και την προσωπική του ζωή.

«Η ‘Άνοδος του Αρτούρο Ούι’ είναι μια ευτυχής συγκυρία συνάντησης καλλιτεχνών και μιλάει για το πώς ο ναζισμός μπήκε στο αίμα των ανθρώπων και έγινε ‘τέρας’. Με συγκινεί πολύ που ο κόσμος βγαίνει έξω και είναι σε μια ‘ανατριχίλα’.

Για την επιτυχημένη σειρά του MEGA, «Το Ναυάγιο», στην οποία και συμμετείχε, αναφέρει:

«Οι σκηνές του πνιγμού ήταν πολύ φροντισμένες από την παραγωγή. Ο ρόλος μου αγαπήθηκε γιατί ήταν γλυκός και ανθρώπινος, κάτι που σπανίζει στις μέρες μας. Ακόμα λαμβάνω μηνύματα ότι περιμένουν να με δουν σε κάποιο νησί με γένια. Ένα μήνυμα έλεγε ‘θέλω να επιστραφούν τα γλυπτά του Παρθενώνα κι ο Χρυσοστόμου στο ‘Ναυάγιο’».

Για την προσωπική του ζωή

Ο ίδιος μιλάει για την προσωπική του ζωή: «Το βραβείο ‘Χορν’ το υποδέχθηκα με έκπληξη, είχα αποδεχθεί ότι δε θα συμβεί αλλά χάρηκα πολύ, ήταν σκοτεινή περίοδος τότε. Όταν πήρα το βραβείο συγκινήθηκα πολύ, ήταν ένα φως εκείνη την περίοδο για εμένα. Διδάχθηκα ότι η υπομονή είναι μεγάλη αρετή. Η νύχτα κρύβει μεγάλη γοητεία, απλά από ένα σημείο και μετά λες ‘χόρτασα’, υπάρχουν κι άλλες γοητευτικές μεριές. Η νύχτα είναι λίγο σαν τις Απόκριες, όλοι κάτι ντύνονται. Υπάρχει και αλήθεια αλλά διαστρεβλώνεται στη διάρκεια της βραδιάς».

«Tώρα είμαι σε ένα διάλειμμα»

Και συμπληρώνει: «Θεωρώ ότι το αλκοόλ οδηγεί σε κατάθλιψη. Κάνει ένα ανέβασμα για 3 – 4 ώρες και μετά τα ζητάει πίσω. Έκανα πάρα πολλά χρόνια ψυχοθεραπεία και τώρα είμαι σε ένα διάλειμμα. Ας πάω λίγο χωρίς τις ‘πατερίτσες’ και βλέπουμε».

Όσο για το συντροφικό κομμάτι; «Με φλερτάρουν μέσω του Instagram. Μου έχει συμβεί να με χωρίσουν μέσω μηνύματος, είναι λίγο άδειασμα».

Δείτε το βίντεο

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024