Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ο Τζέικομπ Ελόρντι θα είναι το τέρας στον«Frankenstein» του Γκιγιέρμο ντελ Τόρο

Ο Τζέικομπ Ελόρντι θα είναι το τέρας στον«Frankenstein» του Γκιγιέρμο ντελ Τόρο

Πότε θα δούμε τη νέα παραγωγή;

Ύστερα από την επιτυχημένη συνεργασία τους στο Pinocchio, το Netflix και ο Guillermo del Toro ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους για ένα νέο project που φαντάζει πολύ πιο ενδιαφέρον, καθώς μιλάμε για το Frankenstein, μια νέα κινηματογραφική μεταφορά της διάσημης νουβέλας της Mary Shelley.

Ο Τζέικομπ Ελόρντιθα αντικαταστήσει τον Άντριου Γκάρφιλντ ως το τέρας στη νέα ταινία σύμφωνα με το Deadline. Ο Αυστραλός ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει μαζί με τον Όσκαρ Άιζακ τον επιστήμονα που δημιουργεί το τέρας. Ο Κρίστοφερ Βαλτς και η Μία Γκοθ έχουν επίσης ρόλους στην ταινία «Frankenstein».

Η ιστορία

Η ταινία βασίζεται στην ιστορία του Φρανκεστάιν της Μέρι Σέλεϊ, του μυθιστορήματος του 1818, το οποίο ο Ντελ Τόρο έχει χαρακτηρίσει ως «το πιο σημαντικό βιβλίο της ζωής του»: Ο Βίκτορ Φρανκενστάιν δημιουργεί ένα τέρας χρησιμοποιώντας ηλεκτρική ενέργεια και παλιά μέλη του σώματος, που απορρίπτεται από έναν σκληρό κόσμο, στρέφεται εναντίον του και καταστρέφει τη ζωή του.

Ο Ντελ Τόρο υπογράφει το σενάριο, σκηνοθετεί και είναι παραγωγός της ταινίας μαζί με τον Τζ. Μάιλς Ντέιλ. Η ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί, αλλά σύμφωνα με το Collider, η παραγωγή του Netflix αναμένεται στο τέλος του 2025.

O Τζέικομπ Ελόρντι

Είναι γνωστός για τους ρόλους του ως Νόαχ Φλιν στη σειρά ταινιών του Netflix, The Kissing Booth και ως Νέιτ Τζέικομπς στη σειρά του HBO, Euphoria

Sports in

Η αποστολή του Ολυμπιακού για το σπουδαίο παιχνίδι με την Άστον Βίλα (pic)

Οι επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Άστον Βίλα για τα ημιτελικά του Europa Conference League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024