Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Χρυσές Σφαίρες: Το δολοφονικό βλέμμα της Τέιλορ Σουίφτ στο αστείο για τη σχέση της με τον Travis Kelce

Χρυσές Σφαίρες: Το δολοφονικό βλέμμα της Τέιλορ Σουίφτ στο αστείο για τη σχέση της με τον Travis Kelce

Δεν άρεσε καθόλου το αστείο του παρουσιαστή των Χρυσών Σφαιρών Jo Koy για την Τέιλορ Σουίφτ και τη σχέση της με τον Travis Kelce.

Με ένα δολοφονικό βλέμμα αντέδρασε η Τέιλορ Σουίφτ στο αστείο του παρουσιαστή της βραδιάς Jo Koy για την ίδια και τη σχέση της στις Χρυσές Σφαίρες.

Η διάσημη τραγουδίστρια δεν έδειξε να εντυπωσιάζεται καθόλου μετά το αστείο του παρουσιαστή Jo Koy για τη σχέση της με τον Travis Kelce.

Η μεγάλη διαφορά ανάμεσα στις Χρυσές Σφαίρες και το NFL είναι ότι στις Χρυσές Σφαίρες έχουμε λιγότερα πλάνα της Τέιλορ Σουίφτ

Η 34χρονη τραγουδίστρια απολάμβανε τη βραδιά μέχρι που ο Jo Koy ειρωνεύτηκε το ειδύλλιό της με τον 34χρονο αθλητή Travis Kelce.

«Η μεγάλη διαφορά ανάμεσα στις Χρυσές Σφαίρες και το NFL είναι ότι στις Χρυσές Σφαίρες έχουμε λιγότερα πλάνα της Τέιλορ Σουίφτ» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Jo Koy.

Όταν η κάμερα γύρισε στη λαμπερή τραγουδίστρια, το βλέμμα της 34χρονης τραγουδίστριας τα είπε όλα για το τι σκεφτόταν εκείνη την ώρα για τον παρουσιαστή της βραδιάς.

Η υπεράσπιση από τους θαυμαστές της

Το αστείο του δεν άρεσε ούτε στους θαυμαστές της τραγουδίστριας, με τους περισσότερους να στέκονται στην απάντηση που έδωσε με το δολοφονικό της βλέμμα η Τέιλορ Σουίφτ.

«Μόλις έκανε ένα αστείο για την Τέιλορ Σουίφτ και εκατομμύρια θεατές έπρεπε να αναζητήσουν στο Google ποιος στο δι@@#λο είναι ο Jo Koy» έγραψε χαρακτηριστικά ένας από τους θαυμαστές της Τέιλορ Σουίφτ.

«Άβολο γέλιο. Και η χρήση της Τέιλορ Σουίφτ σε ένα αστείο που έπαψε να είναι αστείο πριν από μήνες ήταν μια φτηνή προσπάθεια» σχολίασε άλλος χρήστης στα social media.

«Αυτό το αστείο δεν είχε νόημα και δεν ήταν αστείο. Γιατί αναφέρει το NFL μόνο για να μιλήσεις για εκείνη» επισήμανε άλλος χρήστης.

Το σχόλιο του 52χρονου Jo Koy αφορούσε όλες εκείνες τις φορές που η τραγουδίστρια καταγράφηκε από κάμερες σε αγώνες του NFL προκειμένου να δει από κοντά τον σύντροφό της Travis Kelce των Kansas City Chiefs.

Sports in

Ξεκάθαρο μήνυμα του Μεντιλίμπαρ στους παίκτες: «Δεν θέλω ούτε λέξη για τελικό»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε στους παίκτες του, θέλοντας να βάλει τέλος στους πανηγυρισμούς, ενόψει της δύσκολης ρεβάνς με την Βίλα στο Καραϊσκάκη

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024